Az ajándékba kapott pénzt miért nem költhetem arra, amire akarom?
Figyelt kérdés
Kaptam 20.000 ft-ot szülinapomra szüleimtől, de mégse költhetem arra, amire akarom, mert szerintük felesleges.2014. márc. 8. 12:00
11/22 anonim válasza:
Talán nagyon sok a jövedelmükhöz képest az a pénz, ezért szeretnének befolyásolni, hogy olyanra költsd, amit ők is hasznosnak tartanak. Van olyan nyugdíjas, akinek ez az összeg fél havi nyugdíját teszi ki közel 40 év munkaviszony után.
12/22 A kérdező kommentje:
Jó lenne pár új felső, de nincs rá égetően nagy szükségem.
Amúgy nem hülyeségre akarom költeni (szerintük az), nem 2. telefont akarok, vagy ilyesmi.
2014. márc. 8. 12:46
13/22 A kérdező kommentje:
A jövedelmünkhöz képest?.. :D Hát inkább hagyjuk.
2014. márc. 8. 13:04
14/22 anonim válasza:
Csak hülyeség lehet az, ha még itt se mered kiírni. ;)
15/22 anonim válasza:
Én is kaptam már úgy pénzt, hogy csizmára, ruhára satöbbire.
Nem csináltam belőle gondot.
Egyébként mit akarsz venni? Mert azt még mindig nem mondtad el, ha meg annyira fontos az a dolog akkor érvelni is tudsz a hasznossága mellett.
Egy normális felnőtt ember pedig megérti és valószínűleg el is fogadja a döntésed.
18/l
16/22 A kérdező kommentje:
Azért nem írom, mert nem akarom, hogy felismerjenek.
2014. márc. 8. 16:33
17/22 anonim válasza:
Talán te is görényt akarsz (vagy más házi kedvencet), mint egy másik kérdező?
18/22 A kérdező kommentje:
Nem
2014. márc. 8. 16:51
19/22 anonim válasza:
Miért mondják, hogy felesleges?
Már van ilyened? Vagy egyszerűen nem látják azt, hogy neked szükséged van rá?
Nagy vonalakban nem tudod leírni? Szépségápolás, műszaki cucc, stb.
20/22 A kérdező kommentje:
Állattal kapcsolatos dolog. Van már egy, de neki jobb lenne egy nagyobb
2014. márc. 8. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!