Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz hogyha fel...

Mit szólnál ahhoz hogyha fel keresne a fél testvéred?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok, és van egy 21 éves fél testvérem aki megkeresett! Anyám meg halt de már előtte elváltak apámmal.

Apámnak lett új házassága és úgy született ez a lány!

Nekem van egy igazi testvérem is.

Ti mit tennétek a helyemben??

Apám mióta elhagyott bennünket nem láttam, nem hallottam róla és nem kereset.

Ezt a lányt viszont mai napig nevelik.

2014. márc. 7. 12:19
1 2 3
 11/25 Ditta323 ***** válasza:
0%

Én ha ír visszaírnék, de azon kívül nem keresném vele a kapcsolatot. Lehet nyugodtan lepontozni, de vérrokon ide vagy vérrokon oda nem érdekelne.

Jah írom mindezt úgy, hogy nekem is elvált anyum és mind2-őnek lett új családja. Én a vérszerintit és annak gyerekét vagy gyerekeit nem tartom a családomnak.

2014. márc. 7. 13:08
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
25 éves vagyok, 2 féltestvérem van: egy 11 éves húgom és egy 6 éves öcsém. Én nagyon örülnék, ha bármelyikük kopogtatna az ajtón, ugyanis nagyon ritkán találkozunk, mert sem édesapám, se pedig mostohaanyám nem forszírozza találkozásunkat. Évente 2-3 alkalommal látjuk egymást, szinte semmit nem tudok róla, csak amit hallok. A húgom egyszer azt mondta nekem a telefonba: "Ha majd nagy leszek, buszra ülök és elmegyek hozzád." Még a könnyem is kicsordult, pedig férfi vagyok.
2014. márc. 7. 13:11
 13/25 anonim ***** válasza:
43%

12-es, miért nem mész te meglátogatni a kistestvéreid? Nem vagy már gyerek, hogy engedélyt kelljen kérned vagy hurcolászniuk kelljen.

Főleg, ha ennyire hiányzik neked, ahogy írod.

2014. márc. 7. 13:19
 14/25 anonim ***** válasza:

Köszönöm, 13-as, hogy így leszóltál, főleg, hogy a körülményeket nem is ismered, csak gratulálni tudok.

Oda nem tehetem be csak úgy a lábam. Édesapám egy velemszületett betegség miatt a kezdetek óta gyűlöl, a felesége meg látni sem akar. De oda más sem mehet csak úgy, csak akkor, ha előre bejelentkezik, hogy oda fog menni, és ők azt eldöntik, hogy oda mehetsz-e aznap vagy sem. És ha nem mehetsz is, általában azért nem, mert édesapám anyósa-apósa (akik egyébként 10 percre laknak tőlük) elmondásuk szerint pont aznap teszik be a lábukat hozzájuk.

Na, ennyit az én esetemről, de azért köszi az építő jellegű kritikát!

2014. márc. 7. 13:31
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

Boldog lennék.

Az a lány nem tehet róla, hogy apád elhagyta anyádat. Arról csak ők ketten tehetnek. Még a lány anyukája sem tehet róla.

Egy féltestvér semmivel sem rosszabb, mint egy "igazi".

Adj neki egy esélyt, ha önmagáért meg tudod kedvelni, még jól is elsülhet a dolog. Ha viszont nem sikerül őszintén kedvelni, inkább kérd meg, hogy ne keressen többet.

2014. márc. 7. 13:32
 16/25 anonim ***** válasza:
39%

Ne haragudj, én nem látok semmi bántót a 13-as válaszában. Nem volt sértő, csak kérdezett valamit, pusztán azért, mert nem ismeri a körülményeidet.

Ő nem tehet arról, hogy neked üldözési mániád van.

2014. márc. 7. 13:34
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

Üldözési mánia??? Akkor még egyszer leírom: édesapámék NEM ENGEDIK, hogy láthassam a féltestvéreimet, nem tehetem be oda csak úgy a lábam.

A kérdés maga még nem volt sértő, de a "nem vagy már kisgyerek" kezdetű írás kioktató stílus.

2014. márc. 7. 13:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
örülnék neki.
2014. márc. 7. 13:41
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
A fél testvérem? Hát, csodálkoznék, hogy hol a másik fele és hogy maradt így életben.
2014. márc. 7. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
62%
:D hol a masik fele... :D
2014. márc. 7. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!