Mit szólnál ahhoz hogyha fel keresne a fél testvéred?
35 éves vagyok, és van egy 21 éves fél testvérem aki megkeresett! Anyám meg halt de már előtte elváltak apámmal.
Apámnak lett új házassága és úgy született ez a lány!
Nekem van egy igazi testvérem is.
Ti mit tennétek a helyemben??
Apám mióta elhagyott bennünket nem láttam, nem hallottam róla és nem kereset.
Ezt a lányt viszont mai napig nevelik.
Én ha ír visszaírnék, de azon kívül nem keresném vele a kapcsolatot. Lehet nyugodtan lepontozni, de vérrokon ide vagy vérrokon oda nem érdekelne.
Jah írom mindezt úgy, hogy nekem is elvált anyum és mind2-őnek lett új családja. Én a vérszerintit és annak gyerekét vagy gyerekeit nem tartom a családomnak.
12-es, miért nem mész te meglátogatni a kistestvéreid? Nem vagy már gyerek, hogy engedélyt kelljen kérned vagy hurcolászniuk kelljen.
Főleg, ha ennyire hiányzik neked, ahogy írod.
Köszönöm, 13-as, hogy így leszóltál, főleg, hogy a körülményeket nem is ismered, csak gratulálni tudok.
Oda nem tehetem be csak úgy a lábam. Édesapám egy velemszületett betegség miatt a kezdetek óta gyűlöl, a felesége meg látni sem akar. De oda más sem mehet csak úgy, csak akkor, ha előre bejelentkezik, hogy oda fog menni, és ők azt eldöntik, hogy oda mehetsz-e aznap vagy sem. És ha nem mehetsz is, általában azért nem, mert édesapám anyósa-apósa (akik egyébként 10 percre laknak tőlük) elmondásuk szerint pont aznap teszik be a lábukat hozzájuk.
Na, ennyit az én esetemről, de azért köszi az építő jellegű kritikát!
Boldog lennék.
Az a lány nem tehet róla, hogy apád elhagyta anyádat. Arról csak ők ketten tehetnek. Még a lány anyukája sem tehet róla.
Egy féltestvér semmivel sem rosszabb, mint egy "igazi".
Adj neki egy esélyt, ha önmagáért meg tudod kedvelni, még jól is elsülhet a dolog. Ha viszont nem sikerül őszintén kedvelni, inkább kérd meg, hogy ne keressen többet.
Ne haragudj, én nem látok semmi bántót a 13-as válaszában. Nem volt sértő, csak kérdezett valamit, pusztán azért, mert nem ismeri a körülményeidet.
Ő nem tehet arról, hogy neked üldözési mániád van.
Üldözési mánia??? Akkor még egyszer leírom: édesapámék NEM ENGEDIK, hogy láthassam a féltestvéreimet, nem tehetem be oda csak úgy a lábam.
A kérdés maga még nem volt sértő, de a "nem vagy már kisgyerek" kezdetű írás kioktató stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!