Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha a lányod ezt...

Mit szólnál ha a lányod ezt csinálná?

Figyelt kérdés
Van egy 20 éves lány aki facebookon, és itt ott feltölti a ruháiról készült képeket majd más lányokkal elcserélgeti, aki szintén ezt csinálja!
2013. aug. 6. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Semmit, nem érdekelne.
2013. aug. 6. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok anyuka csinálja azt, hogy a gyerekek kinőtt ruháit a vaterán vagy a facebookon eladja.

Most eladja, elcseréli végleg másokra, vagy talál valakit, akivel csereberélnek rendszeresen? bár tök mindegy, ezt nem találom olyan súlyos dolognak, hogy fennakadjak rajta.

2013. aug. 6. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
És mi a gond ezzel?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Én 19 vagyok, én is eladom a már nem kellő ruháimat, kiegészítőimet, aztán veszek újat az árából. Cserélném is, ha találnék olyat amire megéri. :D minek tartogassam őket ha már nem használom? Gondolom ő se a vadonatúj dolgait cserélgeti
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem,hogy miért probléma ez.
2013. aug. 6. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Most mi is a bajod?
2013. aug. 6. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám, tesóm is ezt csinálja. Eladják azt a ruhát, ami már nem kell nekik.. Az árukból meg vesznek újat.

16/F

2013. aug. 6. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem izgatna legalább leköti magát!
2013. aug. 6. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont most nézegettem az ilyen csoportot, aminek a tagja vagyok. 10ezer tagja van a csoportnak, mindenki szegedi, vagy szegedi személyes átvételre/átadásra van lehetősége. Direkt az a célja a csoportnak, hogy a már megunt ruhákat, mobilokat, laptopokat, háztartási gépeket és még nagyon sok mást eladják/elcseréljék más szegediekkel. Szerintem ez nagyon jó, nagyon olcsó minden, ruhák pár 100 forintért pl. Én is adtam már el a csoportban DVD lejátszót.
2013. aug. 6. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmit. Miért az jobb lenne ha minden hétvégén részegen feküdne a detokszban, vagy drogozna? Esetleg egy két abortusz, vagy gyerek?
2013. aug. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!