Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz hogyha fel...

Mit szólnál ahhoz hogyha fel keresne a fél testvéred?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok, és van egy 21 éves fél testvérem aki megkeresett! Anyám meg halt de már előtte elváltak apámmal.

Apámnak lett új házassága és úgy született ez a lány!

Nekem van egy igazi testvérem is.

Ti mit tennétek a helyemben??

Apám mióta elhagyott bennünket nem láttam, nem hallottam róla és nem kereset.

Ezt a lányt viszont mai napig nevelik.

2014. márc. 7. 12:19
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
elnézést kat. tévesztettem.
2014. márc. 7. 12:21
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Megismerkednék vele. Mindketten felnőttek vagytok, szerintem ha mindkettőtökben a jó szándék dolgozik akkor még jó barátnők lehettek.
2014. márc. 7. 12:25
 3/25 anonim ***** válasza:
97%

En kivancsi lennek ra. Nem az o hibaja, h mi tortent a szuleitek kozott. Valoszinuleg o is keresi a gyokereit, a veret.

Talakozzatok, aztan majd latjatok, h mive alakul.

2014. márc. 7. 12:27
 4/25 anonim ***** válasza:
96%

Én is szeretném megismerni, végül is mégiscsak vérrokonok vagyunk. Ráadásul ő megtette az első lépést feléd, és felkeresett. Veszítenivalód nincs, ha nem szimpatikus, vagy nem úgy viselkedik, akkor bármikor megszakíthatod vele a kapcsolatot. Viszont nyerhetsz egy húgot vele, és akár egy kiváló testvéri kapcsolatot is ki tudtok építeni.

És ne feledd, ő is igazi testvér, édesapátok közös.

2014. márc. 7. 12:28
 5/25 anonim ***** válasza:
95%

"Élből" én se utasítanám el. Ismerd meg őt közelebbről, s hagyd, hogy ő is megismerhessen téged. Egyszóval: ismerjétek meg egymást!

Mindenképp adj neki egy esélyt. Aztán ha azt eljátssza, akkor az már egy másik kérdés.

De egy esélyt mindenki megérdemel.Arról pedig ő nem tehet, hogy apád nem bírta a gyászt és az egyedüllétet,és újra megnősült, ahogy arról sem, hogy "becsúszott" ő, akár akarták és tudatosan tervezték, akár tényleg becsúszott, mert nem védekeztek.

Szóval: én egy esélyt mindenképp adnék neki.Tölts vele el egy kis időt.

2014. márc. 7. 12:32
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
Én biztos szeretném megismerni.
2014. márc. 7. 12:35
 7/25 anonim ***** válasza:
14%
Erre csak azt tudom válaszolni, amit a "Sztárom a párom"-ban mondtak a színésznőről, amikor ott "gyászoltak" az étteremben, hogy "ez igazán szép tőle". Ezt a gesztus csak azok teszik meg, akik nyitottak és szeretik ápolni a családi kapcsolatot. Ezt ezek szerint az anyjától örökölte (apátok 2. felesége). Ne neheztelj apádra, biztosan megvolt az oka, amiért "elhagyott" benneteket és nem is keresett. Erre még a későbbiekben fény derülhet.
2014. márc. 7. 12:39
 8/25 anonim ***** válasza:
65%

"Ne neheztelj apádra, biztosan megvolt az oka, amiért "elhagyott" benneteket és nem is keresett."

Ezzel vitatkoznék. Egy szülő sosem fordíthat hátat a gyerekeinek.

De erről viszont nem tehet a féltestvér.

2014. márc. 7. 12:43
 9/25 anonim ***** válasza:
2%

Ez még a jobbik eset.

Ha apám nőjének a lányáról kiderülne, hogy apám gyereke, soha többet rájukse néznék. Csak mert becsapásnak érezném, éveken át tartó becsapásnak, főeg, hogy akkor még együtt voltak a szüleim, mikor megfogant.

De nem hasonlít apára, meg nem olyan szép, mint én vagy a tesóm, sőt csúnya, ez nyugtat meg...

De vele esküszöm többet foglakozik,igaz az anyja kiharcolja a hülyeségeket, mint velem...

2014. márc. 7. 12:53
 10/25 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is van egy féltestvérem, nővérem, majdnem 10év van közöttünk. Kiskorunkban egyszer találkoztunk, majd már felnőttként megkeresett, azóta is tartjuk a kapcsolatot, nagyon örülök,hogy újra jelen van az életünkben!
2014. márc. 7. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!