Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért bántja más szemét, hogy...

Miért bántja más szemét, hogy a szüleim addig segítenek amíg tudnak?

Figyelt kérdés

Kb 3 éve egyszer elköltöztem anyuéktól. Az utóbbi időben nagyon rám jár a rúd, szakítottunk a párommal, haza kellett költözzek és a munkahelyemről is kirúgtak.

4 órás munkám van jelenleg, a szüleim ebből 5 ft-t nem fogadnak el, azt mondták költsem magamra ha kell valami (pl erkölcsi bizonyítványt 3 havonta meg kell igényelnem) vagy rakjak félre ha tudok. Egyébként 23 éves vagyok.

A rokonok, barátok, szomszédok nagyon bunkók velem. Folyamatosan az orrom alá dörgölik, hogy engem eltartanak. Tudom, tisztában vagyok vele. Nekem sem jó ez az állapot. Folyamatosan azon vagyok, hogy normális állást találjak.

De amíg nincs más, és a szüleim tudnak segíteni, és szívesen segítenek, az miért bántja mások szemét?

Olyan rosszindulatúak az emberek!

2014. márc. 6. 21:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"A rokonok, barátok, szomszédok nagyon bunkók velem. Folyamatosan az orrom alá dörgölik, hogy engem eltartanak."

Kérdezz már vissza, hogy kik is tartanak el??? Nekik (rokonoknak, szomszédoknak) mennyibe kerül a te eltartásod? Talán ne ők osszák be anyádék pénzét és ne szóljanak bele abba, amihez semmi közük és az ő életükre semmi hatása (pl. nem kell téged eltartaniuk).

Én anyukád helyében rendesen kiosztanám a szomszédokat ha beleszólnának, hogy mennyit adok a gyerekemnek.

2014. márc. 7. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!