Miért ilyen Anya?
Ha anyával szeretnék ilyesmiféle dolgokról beszélni,akkor az utolsó mondat után már rihegve röhögve fut apához,hogy ez meg az történt.
Tudom,hogy apa is a család tagja,de nagyon rossz érzés.
Ha beszélek vele,akkor sem fogja betartani az ígéretét,mert már volt tapasztalatom...
Am 14/l és még nem jött meg,52 kilo vagyok,és nagyon kicsi mellem van,méghozzá a jobb nagyobb mint a bal.
És már egy ideje borotválom a lábam,de azt sem merem neki elmondani.
A válaszokat előre is köszönöm!!
Szia
Velem beszélgethetsz ilyen dolgokról (persze ha csak szeretnél). A kérdésre:
Még várj 1, max 2 évet ha akkor sem jön meg akkor vizsgáltasd meg magad egy orvossal.
A melled még nőni fog, és nem mindenkinek nő arányosan de idővel majd egyforma lesz a kettő.
Említsd meg neki amit ide is leírtál, hogy megalázónak tartod ahogy viselkedik és korlátoz abban, hogy őszinte légy vele.
Szerintem megoldás lehet az is, hogy a kisebb dolgokat eleve apud előtt hozod szóba. Így az a rész kapásból kimarad, hogy röhögve hozzárohan, hogy elmesélje amit hallott.
Egyébként csúnya dolog amit csinál, mert való igaz, hogy a legtöbb szülő megbeszéli amit a gyereke mondott, csak a kuncogós körítés hiányzik.
Szerintem azért, mert zavarba jön, és nem tudja kezelni a helyzetet, így próbálja elvenni a dolog "élét".
Ami szerintem elég sajnálatos, mert ebben a korban (is) nagyon fontos lenne, hogy bizalommal tudj fordulni hozzá.
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Majd akkor megmondom neki,hogy tényleg ilyenkor a legfontosabb a bizalom.
Mégegyszer is köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!