Miért ilyen Anya?

Figyelt kérdés

Ha anyával szeretnék ilyesmiféle dolgokról beszélni,akkor az utolsó mondat után már rihegve röhögve fut apához,hogy ez meg az történt.

Tudom,hogy apa is a család tagja,de nagyon rossz érzés.

Ha beszélek vele,akkor sem fogja betartani az ígéretét,mert már volt tapasztalatom...

Am 14/l és még nem jött meg,52 kilo vagyok,és nagyon kicsi mellem van,méghozzá a jobb nagyobb mint a bal.

És már egy ideje borotválom a lábam,de azt sem merem neki elmondani.

A válaszokat előre is köszönöm!!

2014. márc. 1. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Velem beszélgethetsz ilyen dolgokról (persze ha csak szeretnél). A kérdésre:

Még várj 1, max 2 évet ha akkor sem jön meg akkor vizsgáltasd meg magad egy orvossal.

A melled még nőni fog, és nem mindenkinek nő arányosan de idővel majd egyforma lesz a kettő.

2014. márc. 1. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és 16L vagyok. 1-es voltam.
2014. márc. 1. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Említsd meg neki amit ide is leírtál, hogy megalázónak tartod ahogy viselkedik és korlátoz abban, hogy őszinte légy vele.

Szerintem megoldás lehet az is, hogy a kisebb dolgokat eleve apud előtt hozod szóba. Így az a rész kapásból kimarad, hogy röhögve hozzárohan, hogy elmesélje amit hallott.

Egyébként csúnya dolog amit csinál, mert való igaz, hogy a legtöbb szülő megbeszéli amit a gyereke mondott, csak a kuncogós körítés hiányzik.

2014. márc. 1. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert zavarba jön, és nem tudja kezelni a helyzetet, így próbálja elvenni a dolog "élét".

Ami szerintem elég sajnálatos, mert ebben a korban (is) nagyon fontos lenne, hogy bizalommal tudj fordulni hozzá.

2014. márc. 1. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek!

Majd akkor megmondom neki,hogy tényleg ilyenkor a legfontosabb a bizalom.

Mégegyszer is köszönöm!!

2014. márc. 2. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!