Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves lány vagyok,165 cm...

12 éves lány vagyok,165 cm szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
mennyi az átlag magasság ilyen korban? anyukám kb. akkor mint én apám meg kb. 185 cm . Én milyen magas leszek kb?

2013. dec. 24. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
165 centi még felnőtt nőknél is tökéletes!
2013. dec. 25. 06:04
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet pontosan tudni. A gyerekek általában magasabbak a szüleiknél,te anyukádnál magasabb leszel (apukádnál nem valószínű),mert a nem is számít. Lányok kb. 15-16 éves korukig nőnek,de évente egyre kevesebbet,a fiúk pedig,éppen akkor szoktak "megugrani". Amúgy a ami fiatalok átlagmagassága több,mint az előttük lévő korosztályé. Tehát,ha még nősz is,valószínűleg nem leszel se extrém magas,se extrém alacsony.
2013. dec. 25. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Hogyne en is 12 lány vagyok es kisebb 162 centi akkora lehetsz mint a barátnőm szinte semmivel se nagyobb nálam csak par centive ne aggódj !! Az első válaszoló egy akkora baromságot írt le hogy a föl is beszakadt! Nehogy elhidd hogy 245 vagy hany centi leszel max 174 es ha azt gondolod hogy dagadt vagy vékony vagy nem igaz mert pont jó vagy elmondom hogy számold ki a magasságod 165 centi ezt átváltod ami 1.65 ezt megszorzod 2-vel, megnézed hány kiló vagy ahány kiló vagy azt elosztod 1.65 kétszeresével és ha a szám 14 alatt van akkor sovány ha 17 alatt akkor normál ha 17 felett akkor elhízott es ha 21 felett akkor túlsúlyos ez csak a lányokra vonatkozik a fiukra mások a határok tehát 165=1.65×2

....kiló azt elosztod az 1.65 kétszeresével ami kijött szám azt nézd meg hogy milyen vagy remélem segitettem

2013. dec. 25. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt nem tudni milyen magas leszel de nem leszel extra magas
2013. dec. 25. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Normálsinak normális, de ahhoz képest ,hogy én majdnem 15 évesen 162 cm vagyok, sok. De örülj neki.
2013. dec. 25. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 14 éves koromban 170 cm voltam. Mikor megállt a növekedésem 175 cm lettem,ez 17 éves korom óta van. Mint mondtam, nőni mg fogsz,de már nem olyan nagy ütemben.
2013. dec. 25. 18:50
 7/8 anonim válasza:

Szia.:)

Én 14 éves vagyok és 165 centi,de én már 12 évesen is ennyi voltam,de közben megjött a menstruációm és sajnos azóta nem nőttem.Nálunk a védőnő azt mondta,hogy menstruáció után maximum 10 centit növünk,nem tudom,hogy ez mennyire igaz,de szerintem igy kb.be tudod kalkuláni,hogy mennyi leszel.:)

2014. márc. 15. 10:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! :)
2014. ápr. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!