12 éves lány vagyok,165 cm szerintetek ez normális?
Hogyne en is 12 lány vagyok es kisebb 162 centi akkora lehetsz mint a barátnőm szinte semmivel se nagyobb nálam csak par centive ne aggódj !! Az első válaszoló egy akkora baromságot írt le hogy a föl is beszakadt! Nehogy elhidd hogy 245 vagy hany centi leszel max 174 es ha azt gondolod hogy dagadt vagy vékony vagy nem igaz mert pont jó vagy elmondom hogy számold ki a magasságod 165 centi ezt átváltod ami 1.65 ezt megszorzod 2-vel, megnézed hány kiló vagy ahány kiló vagy azt elosztod 1.65 kétszeresével és ha a szám 14 alatt van akkor sovány ha 17 alatt akkor normál ha 17 felett akkor elhízott es ha 21 felett akkor túlsúlyos ez csak a lányokra vonatkozik a fiukra mások a határok tehát 165=1.65×2
....kiló azt elosztod az 1.65 kétszeresével ami kijött szám azt nézd meg hogy milyen vagy remélem segitettem
Szia.:)
Én 14 éves vagyok és 165 centi,de én már 12 évesen is ennyi voltam,de közben megjött a menstruációm és sajnos azóta nem nőttem.Nálunk a védőnő azt mondta,hogy menstruáció után maximum 10 centit növünk,nem tudom,hogy ez mennyire igaz,de szerintem igy kb.be tudod kalkuláni,hogy mennyi leszel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!