Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos volt? Kinek...

Szerintetek jogos volt? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon elkényesztet,mindent megcsinál,de én önálló akarok lenni.Ő veszi elő reggel a ruháimat,ő ágyaz meg helyettem,ő takarít a szobámban.Én "dolgos" ember akarok lenni.Tegnap is bejött a szobámba megágyazni,én meg ideges lettem és megmondta neki,hogy ez nem az ő dolga,mostantól mindent én fogok itt csinálni és ez az én szobám.Azóta nem jön be a szobámba és nem tárgyal velem.Azt mondta,hogy én vagyok a "nagy önálló",többet ne kérjek tőle semmit.

2014. febr. 19. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha fiú létedre ennyire akarsz takarítani, lehet hogy épp ez ijesztette meg. Korlátozd a szobádra. Úgy érzi, ez az ő dolga, nem egy fiúé. Reméljük, ez egyben nem anyukád életének értelme is.
2014. febr. 19. 16:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem a takarításért vagyok oda.Én csak csinálni akarok valamit.
2014. febr. 19. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!