Szerintetek jogos volt? Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Anyukám nagyon elkényesztet,mindent megcsinál,de én önálló akarok lenni.Ő veszi elő reggel a ruháimat,ő ágyaz meg helyettem,ő takarít a szobámban.Én "dolgos" ember akarok lenni.Tegnap is bejött a szobámba megágyazni,én meg ideges lettem és megmondta neki,hogy ez nem az ő dolga,mostantól mindent én fogok itt csinálni és ez az én szobám.Azóta nem jön be a szobámba és nem tárgyal velem.Azt mondta,hogy én vagyok a "nagy önálló",többet ne kérjek tőle semmit.2014. febr. 19. 15:39
1/12 anonim válasza:
Jogos volt, maximum a hogyan mondtad lehet probléma, amit így nem lehet megmondani. Egyébként jó lenne, ha anyud is felnőne és nem úgy viselkedne mint egy hisztis kislány, akitől elvették a babaházat.
3/12 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyok.
2014. febr. 19. 15:48
4/12 anonim válasza:
Ez minden nagyon szép, de nem elsősorban a szobádból akartad kitiltani? És ezt érezte meg.
5/12 anonim válasza:
Mi lenne, ha odamennél hozzá, bocsánatot kérnél a stílus miatt, valamint hozzátennéd, hogy egy kicsit önállób szeretnél lenni.
Köszönöd, hogy ezeket megtette, de inkább pihenjen, majd te megcsinálod, elég nagy vagy hozzá.
Nem fog haragudni. Vagdalkozással, meg ezzel a stílussal, hogy nem az ő dolga, nem fogtok előrébb jutni.
6/12 anonim válasza:
Magyarázd el neki, hogy nem arról van szó, hogy nem értékeled, amit tesz érted, hanem azt, hogy a saját szobádat magad szeretnéd rendben tartani. És ezt tényleg vidd is véghez, tehát utána már ne kelljen neki takarítani.
Ugye jól gondolom, hogy egy kicsit megemelted a hangot édesanyáddal szemben? Vegyél neki egy szál virágot, és kérj bocsánatot.
7/12 anonim válasza:
És jelezted már neki korábban, hogy ne csináljon ilyesmit, vagy ilyen derült égből villámcsapás módon viselkedtél a korosztályodra manapság olyannyira jellemző parasztosan lekezelő stílusban?
8/12 anonim válasza:
Mekkora egy bunkó vagy! Anyád nyalja a se**ed te meg csak ott ülsz. ideges leszel a nagy semmiért , mert ő dolgozik te meg csak vakarózol és még te vagy vérig sértődve . Most önállósodjál apukám!
9/12 anonim válasza:
Nyolcas, azért valamilyen szinten érthető, hogy egy 16 éves fiút már zavar, hogy az anyja akar rendet tenni a szobájában.
10/12 A kérdező kommentje:
7-es,már mondtam neki,hogy ezeket én akarom megcsinálni.Meg egy csomószor mondtam is neki,hogy had mossak fel én a lakásban,sosem engedte.
2014. febr. 19. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!