Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyák (nagylányok)! Ti...

Édesanyák (nagylányok)! Ti mindent elmondtok az anyukátoknak?

Figyelt kérdés

Mindent megszoktál beszélni az anyáddal?Lányodként vagy nőként tekint rád?Tovább szokta adni amit elmondtál?Érzed a bizalmat?

Felnőttként jó mindent megbeszélni vele,vagy azért eltitkolsz dolgokat?

2014. febr. 18. 22:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én inkább féltékenységet érzek anyukám részéről,mert mindig is olyan kiállásom volt,hogy megvédtem a saját igazam.Ő viszont szöges ellentétem...nem szeret(szerintem nem is akar) csinosan öltözködni,folyton nyeli a békát,ha vmi problémája van és sorolhatnám.Viszont mártír típus folyton segítene mindenkin és naív,mindent elhizs mindenkinek.

Amiért haragszom rá és tüske bennem az öcsém születése óta nemigen érdekelte,hogy mi van velem.(8.-os voltam).Én forszíroztam a kapcsolatunk életben tartását szintén úgy hogy kiálltam magamért és elmondtam a sérelmeimet.

Az is fáj,hogy míg engem letojt,a mára 20 éves öcsémnek lakást adott+ még el is tartja...ez azért övön aluli.

2014. febr. 19. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:
De attól, hogy a te anyád ilyen, miért kéne az összesnek ilyennek lennie? Miért nem hiszed el, hogy van valakinek tökéletes és szuperjó kapcsolata az anyjával? Miért kéne minden kapcsolatban szálkának lennie, ami örök feszültségforrás életünk végéig? Te kifogtad, így jártál, te majd próbálj jó anya lenni, tanulj a saját anyád hibájából.
2014. febr. 19. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!