Édesanyák (nagylányok)! Ti mindent elmondtok az anyukátoknak?
Mindent megszoktál beszélni az anyáddal?Lányodként vagy nőként tekint rád?Tovább szokta adni amit elmondtál?Érzed a bizalmat?
Felnőttként jó mindent megbeszélni vele,vagy azért eltitkolsz dolgokat?
Én inkább féltékenységet érzek anyukám részéről,mert mindig is olyan kiállásom volt,hogy megvédtem a saját igazam.Ő viszont szöges ellentétem...nem szeret(szerintem nem is akar) csinosan öltözködni,folyton nyeli a békát,ha vmi problémája van és sorolhatnám.Viszont mártír típus folyton segítene mindenkin és naív,mindent elhizs mindenkinek.
Amiért haragszom rá és tüske bennem az öcsém születése óta nemigen érdekelte,hogy mi van velem.(8.-os voltam).Én forszíroztam a kapcsolatunk életben tartását szintén úgy hogy kiálltam magamért és elmondtam a sérelmeimet.
Az is fáj,hogy míg engem letojt,a mára 20 éves öcsémnek lakást adott+ még el is tartja...ez azért övön aluli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!