Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Mit lehetne tenni ilyen...

SOS! Mit lehetne tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Anyám szerdán halt meg, a patológiáról állítólag átvitték a krematóriumba, de ott azt mondták, hogy nincs ott. Mit lehet ilyenkor tenni? Sajnos már a temetés is ki van fizetve.
2014. febr. 17. 19:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Most ez komoly???Eltűnt a halott anyukád??
2014. febr. 17. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

Felhívni mégegyszer őket, ha nincs meg, akkor feljelentést tenni

Nagyon remélem, hogy ez nem igaz.

2014. febr. 17. 19:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Holnap felhívom a patológiát, hogy ott van e még. Ha tényleg nincs, nem tudom mi lesz.
2014. febr. 17. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Részvétem...:-(

Mi is így jártunk anyósom halálakkor! A kórházban kezdtük. Ott nem volt. Elküldtek a megyei temetőbe,majd egy másik temetőbe...késő délutánig nyomoztunk,mire mégis megtalálták a papírjait a megyei temetőben! Nem tudom,h.mi alapán szállítgatnak halottakat,a gyászolókat újabb nyomorult helyzetbe taszítva! Mint ha nem lenne elég baja az embernek! Kezd a kórházban!!!! Csapj az asztalra és követeld h.mutassák meg a kiadásáról,szállításáról a papírokat! Addig ne mozdulj,hivasd a felsőbb vezetőt,de ne hagyd magad!!!

2014. febr. 17. 19:25
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

4-es vagyok! Ne telefonálj,személyesen menj be! Minket személyesen néztek h.ülyének,telefonban még annyit sem érsz el! Vidd magaddal minden személyes iratát,mert az is segíthet,ha nincs nálad,képesek ennek hiányára hivatkozva elküldeni a búsba!

Ha velünk ez nem történt volna meg,én is visszakérdeznék,h.ez igaz,ilyen van???

Hihetetlen,h.mik vannak,sajnos! Majd írj,a fejleményekről,amennyiben ebben az időben lesz energiád!

2014. febr. 17. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Hihetetlen...Nem elég a gyász és a fájdalom.Holnap keressék meg neked ha nem hivd a rendőröket.Ez a kegyelet megsértése.
2014. febr. 17. 19:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Ma kaptuk meg a számlát arról, hogy a boncolás után át lett szállítva a krematóriumba hamvasztásra. Bementünk a krematóriumba megkérdezni mikor fogják hamvasztani, azt mondták ilyen nevű halott náluk nincs.
2014. febr. 17. 19:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Ki az a lángész aki mindenkit lepontozott?
2014. febr. 17. 19:53
 9/14 anonim ***** válasza:
53%

"A kérdező kommentje:

Ki az a lángész aki mindenkit lepontozott?"

Per pillanat ez a legnagyobb problémád?! Akkor biztosan igaz a sztorid...

2014. febr. 17. 20:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehet csak egy tudatlan adminisztrátort kaptatok ki.Vagy még nem.regisztrálták.Bár képben nem vagyok hogy hogyan zajlanak ezek a dolgok.De csaknem vesztették el....hihetetlen.
2014. febr. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!