SOS! Mit lehetne tenni ilyen esetben?
Felhívni mégegyszer őket, ha nincs meg, akkor feljelentést tenni
Nagyon remélem, hogy ez nem igaz.
Részvétem...:-(
Mi is így jártunk anyósom halálakkor! A kórházban kezdtük. Ott nem volt. Elküldtek a megyei temetőbe,majd egy másik temetőbe...késő délutánig nyomoztunk,mire mégis megtalálták a papírjait a megyei temetőben! Nem tudom,h.mi alapán szállítgatnak halottakat,a gyászolókat újabb nyomorult helyzetbe taszítva! Mint ha nem lenne elég baja az embernek! Kezd a kórházban!!!! Csapj az asztalra és követeld h.mutassák meg a kiadásáról,szállításáról a papírokat! Addig ne mozdulj,hivasd a felsőbb vezetőt,de ne hagyd magad!!!
4-es vagyok! Ne telefonálj,személyesen menj be! Minket személyesen néztek h.ülyének,telefonban még annyit sem érsz el! Vidd magaddal minden személyes iratát,mert az is segíthet,ha nincs nálad,képesek ennek hiányára hivatkozva elküldeni a búsba!
Ha velünk ez nem történt volna meg,én is visszakérdeznék,h.ez igaz,ilyen van???
Hihetetlen,h.mik vannak,sajnos! Majd írj,a fejleményekről,amennyiben ebben az időben lesz energiád!
"A kérdező kommentje:
Ki az a lángész aki mindenkit lepontozott?"
Per pillanat ez a legnagyobb problémád?! Akkor biztosan igaz a sztorid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!