Mit lehet tenni ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátom apja teljesen bekattant, amióta dobta a fia az előző barátnöjét. Próbálja rá erőltetni, hogy kezdje újra a lánnyal. Apuka nem képes felfogni, hogy a fiának nem kell ez a lány és tartja a lánnyal a kapcsolatot és a háttérben kavarják a szálakat, hogy végül újra létrejöjjön a kapcsolat. Mit lehet ezzel kezdeni szerintetek? Ti milyen tanácsot adnátok a srácnak?2013. dec. 27. 14:26
1/5 anonim válasza:
Az erőlködésnek mindig nyögés a vége. Elég szomorú, hogy apuka nem látja, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, mert hosszú távon nem fog működni. Én azt tanácsolnám, hogy ne foglalkozzon a kavarással. És a lánnyal sem.
2/5 anonim válasza:
Gazdag volt a csaj?
Mert ha igen, megértem az apát..
3/5 anonim válasza:
2. Nekem is ez volt az első, ami eszembe jutott...
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, a haverom a gazdag, a csaj szegény. Apuka azt szeretné ha a fia már megállapodna és ez a csaj az a tipus aki nem jár bulizni, szerény, otthonülő. Szerinte a tökéletes feleségjelölt. Összejárnak a szülők és próbálják összehozni a háttérben a csajjal.
2013. dec. 27. 15:48
5/5 anonim válasza:
Kérdezzen rá apjánál, hogy miért erőlteti annyira. Egyébként szerintem az apa többet látott már az életben, talán ezért is tudja, hogy mi a helyes döntés. Sajnos sokszor a saját hibáinkon keresztül jutunk el később arra a felismerésre, hogy "basszus, apám megmondta". Csak akkor már késő. Én mai fejjel elgondolkoznék, ha apám/anyám más véleménnyel lenne a páromról. Igaz, 39F vagyok. Vagyis már jobban átlátom ezeket a dolgokat. Az élet más, mint ahogy azt 20 évesen elképzeljük, de ezt úgysem hisszük el, amíg nem leszünk túl idősek ahhoz, hogy erre rájöjjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!