Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnám rábeszélni a...

Hogy tudnám rábeszélni a szüleimet, hogy elengedjenek?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy meg vagyok hívva egy koncertre, egy közeli, de nem valószínű, hogy elengednének, és nem hiszem h díjaznák a baráti körömet... Nem szeretném itt részletezni, ha valaki szeretné, privátban leírom... 14/L
2014. febr. 10. 14:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
90%
Sehogy . normális szüleid vannak , úgyhogy nyomd le a feneked és tanulj ha 14 éves vagy...
2014. febr. 10. 14:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Krdves 9-es és utolso... Honnan veszitek, hogy nem tanulok? 6 tantárgyból versenyzek, országos szinten is... De ez nem számít, már megbántam, hogy kiírtam a kérdést..
2014. febr. 10. 15:09
 13/13 anonim ***** válasza:

ha apud visz, és végig ott lesz a közeledben, akkor szerintem semmi akadálya hogy elmenj. feltéve ha koncert után nem akarsz ottmaradni dorbézolni.

engem 16 évesen engedett anyum először egyedül koncertre, utána rögtön haza kellett mennem, de nem is bántam, mert a zenekart akartam látni és hallani, nem pedig a sárga földig inni magam.

2014. febr. 10. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!