Ti mit szólnátok ha egy 17 éves lányka lenne barátja aki 20 éves?
esélyes, hogy vagy a srácban van valami "kivetnivaló", vagy a szüleid nem teljesen normálisak (bocs).
kifejthetted volna bővebben is a szituációdat.
az én menyasszonyom 16 volt amikor egymásra találtunk, én 20,
ennek több, mint 7 éve. anyósom anno tökéletesen megfogalmazta: a hormonoknak és a szerelemnek nem lehet parancsolni, ha tiltanak titeket, akár az árok szélén is, de megteszitek amit akartok.. felesleges futni a potya köröket!
Bár a kérdés elég sután van felrakva de egyértelműen a korkülönbség a probléma lényege.
A korkülönbség teljesen magánügy ha nagykorúakról van szó. Egyébként meg kénytelen az ifjabb alkalmazkodni, várni, trükközni, megszökni, csalni és hazudni.
Szerintem egy év ide vagy oda nem sokat szoroz. Vagyis nem sokára nagykorúvá válik a fiatalabb és onnantól szabad a gazda.
Az én fiam 33 a leány társa 20. Jó választás. A 17 és 20 se rossz. A kitartás a lényeg. Nem az, hogy az egyik kitartja a másikat hanem , hogy kitartóan maradjanak egymás mellett, bizalomban, hűségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!