Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ha egy 17...

Ti mit szólnátok ha egy 17 éves lányka lenne barátja aki 20 éves?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
15 évesen 22 éves barátom volt és egy évig voltunk együtt, bár anya az elején nem repesett az örömtől, nem tiltott el tőle, csak elfogadta
2014. febr. 10. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 voltam, a barátom 24. Ma 27 vagyok, és ő a férjem. Szóval tök normális. :)
2014. febr. 11. 07:53
 13/16 anonim válasza:
100%

esélyes, hogy vagy a srácban van valami "kivetnivaló", vagy a szüleid nem teljesen normálisak (bocs).

kifejthetted volna bővebben is a szituációdat.

az én menyasszonyom 16 volt amikor egymásra találtunk, én 20,

ennek több, mint 7 éve. anyósom anno tökéletesen megfogalmazta: a hormonoknak és a szerelemnek nem lehet parancsolni, ha tiltanak titeket, akár az árok szélén is, de megteszitek amit akartok.. felesleges futni a potya köröket!

2014. febr. 11. 13:43
 14/16 PHP de kóder! válasza:
38%
17 eves voltam, amikor osszejottem a 70 eves milliardos baratommal. jelenleg 22 eves egyedulallo milliardos vagyok.
2014. febr. 14. 12:10
 15/16 gungasam ***** válasza:

Bár a kérdés elég sután van felrakva de egyértelműen a korkülönbség a probléma lényege.

A korkülönbség teljesen magánügy ha nagykorúakról van szó. Egyébként meg kénytelen az ifjabb alkalmazkodni, várni, trükközni, megszökni, csalni és hazudni.

Szerintem egy év ide vagy oda nem sokat szoroz. Vagyis nem sokára nagykorúvá válik a fiatalabb és onnantól szabad a gazda.

Az én fiam 33 a leány társa 20. Jó választás. A 17 és 20 se rossz. A kitartás a lényeg. Nem az, hogy az egyik kitartja a másikat hanem , hogy kitartóan maradjanak egymás mellett, bizalomban, hűségben.

2014. febr. 15. 17:06
 16/16 anonim válasza:
ez teljesen normális
2014. febr. 16. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!