Ti mit szólnátok ha egy 17 éves lányka lenne barátja aki 20 éves?
Ti mit szólnátok ha egy 17 éves lányka lenne barátja aki 20 éves?
a 17 éves lányomnak lenne 20 éves barátja?
-semmit. 17 éves koromban a barátom 27 éves volt. hál istennek a szüleimnek nem volt kifogása ellene.
Mondjuk felejtsd el, és koncentrálj helyette a tanulásra, hogy legalább egy értelmes mondatot meg tudj fogalmazni, mire 18 leszel!
Egy az, hogy ha nagy a szerelem, akkor NEM várja el, hogy miatta összetűzésbe kerülj az ősökkel, plusz hajlandó várni is.
Én 16 voltam, mikor összejöttem az akkor 20 éves barátommal és eszembe sem jutott otthon engedélyt kérni. :) Igaz a szüleimnek sem jutott eszükbe, hogy tiltsanak minket egymástól. Féltettek, de nem tiltottak.
Azóta is együtt vagyunk.
23N
17 éves voltam mikor a barátom 24éves volt.
ennek már 3éve, boldogan együtt élünk, nem akadályozott minket senki.
függ attól is hogy milyen a fiú. ha normális, tisztelettudó, és nem csak megdönteni akarja a lányt, akkor szerintem nincs ezzel gond.
18 évesen 25 éves barátom volt, anyám nem tiltott tőle, mert látta hogy szeret engem, és a tanulásban sem hátráltatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!