Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gusztustalanok a szüleim! Mit...

Gusztustalanok a szüleim! Mit tehetnék velük?

Figyelt kérdés

A szüleim 13 éve házasok, de néha nagyon gusztustalanok. Folyton smárolnak, meg simulnak, még a konyhában is, és már unom. Ez az ő magánügyük, miért kell mindenhol ezt csinálni? A nővérem nem foglalkozik ezzel, de engem nagyon zavar.

Mit tehetnék? (14/L)

2014. febr. 9. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Valahol megértelek...de tudd... ahhoz hogy este egy nő a maximálisat adja a párjának a napnak úgy kell eltelnie, hogy érezze az a nő, hogy szeretik, hogy igen is ér valamit, hogy még kívánatos és szexi, azt a nap minden percébe éreznie kell. Ők ezt így oldják meg. Szeretik még egymást. Lehet hogy túlzásba viszik, de ez van. Örülj neki. kerüld el a konyhát ha ők ketten tartózkodnak ott. ha van szobád húzódj oda vissza. Előbb-utóbb feltűnik nekik hogy keveset vagy a környezetükbe és kérdőre fognak vonni. Akkor mond el neki.
2014. febr. 9. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ez nagyon aranyos.:) Remélem az én házaséletem is ilyen lesz majd.
2014. febr. 9. 18:28
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Van gond.
2014. febr. 9. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kérdést látva azt hittem arról lesz szó, hogy nem fürdenek vagy van valami tényleg gusztustalan szokásuk (takony evés vagy hasonló :D), de csak "ennyi"? :D Inkább örülj, hogy ennyire harmonikus a szerelmi életük. Emlékszem mikor 7-8 éves voltam én is fújoltam (hangosan) ha csak annyit láttam, hogy egymásnak szájra adnak puszit, mert az nem csók volt. Akkor apukám azt mondta, hogy oké, majd ha lesz szerelmem akkor ő is így fog reagálni. Mikor 16 évesen hazavittem bemutatni az első komolyabb barátom, akivel csók is volt és kis sután elköszönéskor szájra puszival köszöntünk apukám hátulról annyit reagált, hogy FÚÚÚJ! Szegény srác halálra rémült, én köpni nyelni nem tudtam, apám meg röhögött. Aztán végül én is, amikor emlékeztetett, hogy ezt miért is mondta, de utána egy szóval se mondtam sose ha olyat tettek ami esetleg zavart, pedig ezek után aztán volt egy-két olyan helyzet, hogy az a tipikus nagy lendülettel érkezel egy szobába aztán próbálsz minél halkabban elsunnyogni nehogy kiderüljön, hogy ott jártál és bármit láthattál :)

Szóval esetleg szólj nekik, hogy diszkrétebben vagy ha látod őket fordulj sarkon és máshol csinálj valamit. (ha éhes vagy és elfoglalták a konyhát az szar ügy.. :D )

23 N

2014. febr. 10. 15:56
 15/18 anonim válasza:
mit meg nem adnék azért hogy az én szüleimnek is ilyen legyen a kapcsolata
2014. febr. 13. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsò elötti. Hàt ez nagyon jò sztori :DDD Eltudom képzelni,mit gondolhatott akkor a fiu. :DDDD
2014. márc. 24. 18:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Semmi bajod egyébként ?

Apádat kérd meg, tanítson meg smárolni ...

Rögtön más szemmel fogod nézni , amit csinálnak...

2014. okt. 22. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Tapintatosan megmondhatod az egyiknek, hogy ez téged feszélyez, de ne legyen ez szemrehányás. Ne mondd, hogy gusztustalan, hiszen csak annyiról van szó, hogy valamiért téged ingerel. Talán ha magadba nézel, meg is találod a választ. Ha te tapintatos leszel, te is nagyobb joggal várhatsz tapintatosságot.

Ragozzam?

2014. okt. 23. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!