Gusztustalanok a szüleim! Mit tehetnék velük?
A szüleim 13 éve házasok, de néha nagyon gusztustalanok. Folyton smárolnak, meg simulnak, még a konyhában is, és már unom. Ez az ő magánügyük, miért kell mindenhol ezt csinálni? A nővérem nem foglalkozik ezzel, de engem nagyon zavar.
Mit tehetnék? (14/L)
Csak a kérdést látva azt hittem arról lesz szó, hogy nem fürdenek vagy van valami tényleg gusztustalan szokásuk (takony evés vagy hasonló :D), de csak "ennyi"? :D Inkább örülj, hogy ennyire harmonikus a szerelmi életük. Emlékszem mikor 7-8 éves voltam én is fújoltam (hangosan) ha csak annyit láttam, hogy egymásnak szájra adnak puszit, mert az nem csók volt. Akkor apukám azt mondta, hogy oké, majd ha lesz szerelmem akkor ő is így fog reagálni. Mikor 16 évesen hazavittem bemutatni az első komolyabb barátom, akivel csók is volt és kis sután elköszönéskor szájra puszival köszöntünk apukám hátulról annyit reagált, hogy FÚÚÚJ! Szegény srác halálra rémült, én köpni nyelni nem tudtam, apám meg röhögött. Aztán végül én is, amikor emlékeztetett, hogy ezt miért is mondta, de utána egy szóval se mondtam sose ha olyat tettek ami esetleg zavart, pedig ezek után aztán volt egy-két olyan helyzet, hogy az a tipikus nagy lendülettel érkezel egy szobába aztán próbálsz minél halkabban elsunnyogni nehogy kiderüljön, hogy ott jártál és bármit láthattál :)
Szóval esetleg szólj nekik, hogy diszkrétebben vagy ha látod őket fordulj sarkon és máshol csinálj valamit. (ha éhes vagy és elfoglalták a konyhát az szar ügy.. :D )
23 N
Semmi bajod egyébként ?
Apádat kérd meg, tanítson meg smárolni ...
Rögtön más szemmel fogod nézni , amit csinálnak...
Tapintatosan megmondhatod az egyiknek, hogy ez téged feszélyez, de ne legyen ez szemrehányás. Ne mondd, hogy gusztustalan, hiszen csak annyiról van szó, hogy valamiért téged ingerel. Talán ha magadba nézel, meg is találod a választ. Ha te tapintatos leszel, te is nagyobb joggal várhatsz tapintatosságot.
Ragozzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!