Gusztustalanok a szüleim! Mit tehetnék velük?
A szüleim 13 éve házasok, de néha nagyon gusztustalanok. Folyton smárolnak, meg simulnak, még a konyhában is, és már unom. Ez az ő magánügyük, miért kell mindenhol ezt csinálni? A nővérem nem foglalkozik ezzel, de engem nagyon zavar.
Mit tehetnék? (14/L)
Szerintem örülj neki, tudom, hogy ez most nem könnyű. De jobb, mintha veszekednének, vagy elválnának.
Szeretik egymást. Én sem kívánnék egész nap idegen emberként egymás mellett lézengeni a férjemmel azért, mert a gyerekünk kamasz és világfájdalma van.
Próbáld megérteni, hogy ezek a szerelem,szeretet normális jelei két felnőtt ember között.
Tök jó, hogy ennyi idő után még így szeretik egymást.
Anyukádnak mondd el, hogy te ettől zavarba jössz és előtted ha lehet, ne csókolózzanak.
Tényleg nem illik mások előtt falni egymást, de puszi, ölelés az teljesen normális és nem gusztustalan.
Igen, örülök én neki, hogy szerelmesek, de ezt miért kell mindenki előtt?
17 éve vannak együtt, alig 1 éves voltam, amikor összeházasodtak, de mindenki azt mondja, hogy ők ilyenek. Szeretem őket, jó a kapcsolatunk, de ez szerintem intim dolog, és nem a konyíhában kellene művelni...
Nyugi, ez az érzés elmúlik majd.
Lesz majd neked is pasid, akivel ugyanígy fogjátok nyalni-falni egymást,
és akkor majd nem fogod gusztustalannak tartani a dolgot.
Addig meg légy türelmes hozzájuk, meglátod később nekik lesz nagy szükségük a türelemre hozzád!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!