Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg apám, hogy...

Miért nem érti meg apám, hogy nem akarunk neki pénzt adni?

Figyelt kérdés

Tőlünk kér pénzt, hogy ki tudja fizetni az autóhitelét. Én gyes-en vagyok, a férjem viszont jól keres de úgy van vele, hogy apám a saját hülyesége miatt tart ott, ahol, ami részben igaz is.

Apám most azt akarja, hogy a férjem tudta nélkül adjak neki, mert "mégis mit tehet utólag? Elválik?".

Hogyan lehetne ezt úgy lerendezni, hogy ne utáljon apám?

2014. febr. 9. 13:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de undorító apád van.(már ha ezt lehet apának nevezni)

Szerencsejátékozik, dohányzik, felelőtlenül vesz mindent hitelre, és most érzelmileg akar zsarolni, hogy kiharcolja, hogy ti fizessétek neki az apanázsát. Hát én egy fillért nem adnék neki. Felnőtt ember, de nem vállalja saját magáért a felelősséget, inkább élősködni akar. A férjednek maximálisan igaza van. Én ilyen helyzetben magasról tennék arra, hogy apám utál-e, vagy sem. Ha nem kellene neki pénz, szerintem most azt sem tudná, mi van veled. (ismerem az ilyen fajtákat)

NE adjatok neki pénzt, és ne szervezkedj a párod háta mögött, mert nagyon rossz vége lehet, és gondolom nem akarod, hogy apuci hülyesége miatt megromoljon a kapcsolatotok. Ha adsz neki, nem fog leszállni rólad, és a nyakatokra fog járni kölcsön kéregetni, valószínűleg lelki terrorral.

Mondj egyszerűen NEM-et, és kész. Azért nem érti meg, mert nem akarja megérteni. Egyszer elmondod neki nyomatékosan, hogy nem, mert saját magának köszönheti, hogy ott tart ahol, ti nem tudtok, és az életvitele miatt nem is akartok segíteni. Pont. Ha nem érti meg még így sem, az már az ő problémája.

2014. febr. 28. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!