Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt apám?

Valaki : kérdése:

Miért csinálja ezt apám?

Figyelt kérdés

Sosem voltunk jóban,nem szeretjük egymást,otthagyott minket,nem nevelt,anyámék elváltak még mielőtt megszülettem,egy ideig jártam láthatásra,akkor is csak rossz élményeim voltak,látszott rajta,hogy a háta közepére se hiányzok,folyton ordítozott mindenkivel,anyukámat szidta,én meg féltem.

Aztán kiment külföldre,befuccsolt,most a nővérénél lakik.Én közben felnőttem.Az alap formaságokat megadtuk,ha megjegyzést tett anyára vagy a nevelőapámra nagyon leüvöltöttem.Már kezdtünk egész jól kijönni,megbeszéltük a múltbeli dolgokat,és egyszer csak behülyült minden ok nélkül, akkor nagyon csúnyán összevesztem vele,azóta levegőnek néz.Nem is köszönünk egymásnak,ha lemegyek a nagynénémékhez,szülinapomkor sem mondott semmit,karácsonykor sem,szinte látom az arcán,hogy engem egy hibának tekint az életében,jobb lenne neki,ha nem lennék.Dehát ő hagyott el,ő nem foglalkozott velem,nem neki kéne pont teperni,hogy jóvátegye? Már 45 éves! én meg 18.

Szóval én is levegőnek nézem,de mit jelenthet a viselkedése? Rám se néz,ha csak a mellettem lévő széken van hely, inkább ácsorog,meg azt is mondta,hogy utál engem.

2014. jan. 22. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez nem nagy vigasz, de örülj neki, hogy nem lóg állandóan a nyakadon. Az írásodból úgy veszem le, hogy egy érdekember lehet. Vagyis akkor fog keresni, amikor hasznot akar húzni belőle. Hidd el, sokkal rosszabb lenne az, ha egy ilyen apa állandóan rajtad lógna, mert nem az vezérelné, hogy szeret téged, hanem a saját, önös érdekei. Ezek az emberek nem tudnak szeretni. Az én apám is ilyen, csak sajnos ő egy kicsit nehezebb eset. Inkább koncentrálj a saját életed építésére, mint egy ilyen emberre...
2014. jan. 22. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szellemileg nem érett még meg, es talan nem is fog.Kifejezetten gyermekre vallo viselkedes,hogy márcsak azert sem ul le az mellé akire "harizik". Magadnak tennél vele a legjobbat,ha ugy ahogy van elfelejted a létezését. Egy ilyen ember csak akkor fog keresni,ha cukorkát szeretne és tudja h nálad van. De amint elfogy,már behisztizik es játsza az ötévest.
2014. jan. 22. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne adj neki több esélyt, ha te is apa leszel fel fogod ismerni, hogy a te apád sajnos egy nulla vagy dupla nulla. Azért nem ül melléd mert az egójától nem lát, saját magán kívül nem létzik senki. Próbáld lezárni magadban az egészet legjobb ha úgy tekintesz rá hogy számodra ő megszűnt létezni. - Két gyerekes apuka
2014. jan. 22. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! :))

Ja igen,egész eddig nem foglalkoztam vele,de valahogy most érzem a hatását annak,hogy nem volt apám..De igyekszem megfogadni a tanácsokat,nem foglalkozom vele

2014. jan. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!