Miért csinálja ezt apám?
Sosem voltunk jóban,nem szeretjük egymást,otthagyott minket,nem nevelt,anyámék elváltak még mielőtt megszülettem,egy ideig jártam láthatásra,akkor is csak rossz élményeim voltak,látszott rajta,hogy a háta közepére se hiányzok,folyton ordítozott mindenkivel,anyukámat szidta,én meg féltem.
Aztán kiment külföldre,befuccsolt,most a nővérénél lakik.Én közben felnőttem.Az alap formaságokat megadtuk,ha megjegyzést tett anyára vagy a nevelőapámra nagyon leüvöltöttem.Már kezdtünk egész jól kijönni,megbeszéltük a múltbeli dolgokat,és egyszer csak behülyült minden ok nélkül, akkor nagyon csúnyán összevesztem vele,azóta levegőnek néz.Nem is köszönünk egymásnak,ha lemegyek a nagynénémékhez,szülinapomkor sem mondott semmit,karácsonykor sem,szinte látom az arcán,hogy engem egy hibának tekint az életében,jobb lenne neki,ha nem lennék.Dehát ő hagyott el,ő nem foglalkozott velem,nem neki kéne pont teperni,hogy jóvátegye? Már 45 éves! én meg 18.
Szóval én is levegőnek nézem,de mit jelenthet a viselkedése? Rám se néz,ha csak a mellettem lévő széken van hely, inkább ácsorog,meg azt is mondta,hogy utál engem.
Köszönöm a válaszokat ! :))
Ja igen,egész eddig nem foglalkoztam vele,de valahogy most érzem a hatását annak,hogy nem volt apám..De igyekszem megfogadni a tanácsokat,nem foglalkozom vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!