Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha apám le mondott rólam és...

Ha apám le mondott rólam és én már nem szeretem őt akkor az bűn?

Figyelt kérdés
valásos embereket kérdeznék elsosorban
2014. jan. 22. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Lemondani arról lehet, akiről tudnak, de jog szerint nincs lemondás egy gyerekről. Akiről meg nem tudnak az olyan mintha nem is létezne.

Nem kell szeretned senkit, de hálát adni érte kell, hiszen ő az édesapád, és a Biblia, Isten beszéde egyértelműen megmondja, hogy a szülőkkel szembeni háládatlanság és tiszteletlenség, szeretetlenség átkot szül.

Kívánj neki minden jót és sikert az életére, és lépj tovább, éld a kis életedet:)

2014. jan. 22. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lemondott rólad, ha nem keres, nem érdeklődik utánad, akkor ő már csak a biológiai apukád, így nem bűn.
2014. jan. 22. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Vallásos vagyok, nálunk is ilyesmi történt. Nem érzem bűnnek. Ő nem szeret, nem tartja saját magát az apádnak, hiszen akkor nem mondott volna le rólad, akár elválnak a szüleid, akár nem. Tisztelni márpedig csak olyat lehet, akiben van mit. A megfutamodás szülői mivolta elől márpedig olyan jellemhiba, amit nem lehet tisztelni.
2014. jan. 22. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megfordítom a kérdést. Lemondani a gyerekről, nem szeretni és nem törődni vele az bűn?
2014. jan. 23. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
4 Igen, és átkot is mutat az illető ember életén.
2014. jan. 23. 08:50
 6/7 A kérdező kommentje:
kösz szépen mindenkinek
2014. jan. 23. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit:)
2014. jan. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!