Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A történet a következő, a...

A történet a következő, a kedvesemnek (ELVÁLT ) van egy 9 és fél éves lánya, hétvégeken, idönként hét közben is eggyüt vannak, fürdenek és eggyüt alszanak, a kislány sir az apukája után amikor elválnak. Szerintetek normális ez a kötödés?

Figyelt kérdés
és ez mennyire befolyásolná a kezdödő kapcsolatunkat a kedvesemmel?, ugyanis nem érzem jol magam amikor ki kel költözzek a háloszobábol, vagy én vagyok egoista? Mi lenne a megoldás? Hogy mindenkinek elfogadhato legyen.

#kapcsolat #APA LANYA
2014. febr. 9. 11:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem eleg furcsa, remelem nincsen e mogott semmi meg furcsabb... Az pedig, hogy neked kulon kell aludnod ilyenkor, meg kulonosebb! Nekem hidd el, hogy azert erdemes lenne betenni oda egy kamerat vagy lehallgatot, ugy hogy ne tudjak... csak a biztonsag kedveert
2014. febr. 9. 12:32
 12/25 anonim ***** válasza:
32%
Teljesen normális. Ő az apja. Amikor gyerekes pasival kezd az ember lánya mindig fel kell magadnak tenni a kérdést, hogy el tudod-e viselni, hogy a gyereke az első? Karácsonykor, ünnepekkor, sulis alkalmakkor ott kell lennie, és szintén nem te leszel az első. Ha lesz közös gyereketek akkor meg kell osztania a figyelmét közöttük. Ha valamelyiket nem tudod elviselni, nem szabad belemenni a kapcsolatba. És igen normális, hogy együtt fürdenek, alszanak. Elvégre az apja.
2014. febr. 9. 12:35
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Bocsánat, nem figyeltem oda mikor a kérdésedet olvastam, és kimaradt a "fürdés".Módósítom az 1-es válaszom: 9,5 éves gyereknél semmi joga a fürdőszobában együtt fürdeni a gyerekkel egy férfinek.
2014. febr. 9. 12:36
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Az én lányom most lesz 10. Az együtt fürdés elég meredek, az együtt alvásban pedig az, hogy kiküldenek. Nem tudom elképzelni a lányomról, hogy ilyeneket igényeljen az apjától, pedig mi is elváltunk. A párom apja helyett apja, de vele se jutna eszébe ilyen.
2014. febr. 9. 12:38
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Emberek! Nem egy idegen férfiról van szó, hanem az apjáról... Azért ne képzeljünk már bele minden perverz dolgot. Nekem apukám mosta a hajamat 13 éves koromig, mert gyerekes tipus voltam és igényem volt rá. És nem, anyám egyszer se rontott be a fürdőbe, hogy "úúúristen, tuti most ujjazod meg és rakod seggbe a saját lányod, mi"? Gondolkozzunk már...
2014. febr. 9. 12:41
 16/25 anonim ***** válasza:
41%

Én még most is együtt fördök anyámmal.

53/F

2014. febr. 9. 12:50
 17/25 anonim ***** válasza:
66%

Normális a szoros kötődés, ki tudja, milyen nehéz a kislánynak a válást feldolgozni, legyél türelmes.

De azért lassan ideje lenne a saját ágyába szoktatni a kislányt fokozatosan. Mert az sem mehet a végtelenségig, hogy a lassan kiskamasz korba lépő kislány alszik mindig az apukájával, te meg a másik szobában.

2014. febr. 9. 13:18
 18/25 anonim ***** válasza:
57%

" Azért ne képzeljünk már bele minden perverz dolgot."

De, beleképelnek. :D Egyszer egy hasonló kérdésben írtam, hogy én is sokáig anyukámmal egy szobában aludtam, még kamasz koromban is (nő vagyok), mert annyira félős voltam. Erre néhányan meg voltak győződve arról, hogy ez csak azért történhetett, mert biztos szexeltünk. :/ Van itt pár érdekes ember, nem kell velük foglalkozni. :)

2014. febr. 9. 13:23
 19/25 anonim ***** válasza:
71%

A kötődés normális.

Az együtt alvás és főleg az, hogy ki vagy telepítve a hálóból, na az szerintem kevésbé normális, és itt tök mindegy milyen nemű gyerekről és szülőről van szó.

Még egy egy félelmetes viharnál oké, ha bebújik hozzátok a gyerek, de így azért eléggé bizarr.

Az együtt fürdésről nem tudok véleményt alkotni, nem ismerem a konkrét szitut. Lehet csak benn ül az apa a fürdőkád szélén, nem tudom...

Egyébként mindenki máshoz van szokva és más a normális. Nem érdemes másokra hallgatni. Meg innen nem lehet megmondani a frankót.

Egy biztos, hogy előbb utóbb a kapcsolatotok rovására fog menni ez a fajta "kiközösítés".

Nem vagy egoista, azért ne kelljen már a gyerek miatt a elhagynod a közös ágyat.

Megoldás, hogy ezt megbeszéled a pároddal, és egy mindenki számára elfogadható mederbe terelitek a dolgokat.

2014. febr. 9. 13:29
 20/25 anonim ***** válasza:
40%

ebben a fejlett vilagban, miert tabu a mesztelenseg?

v mi a baj?

2014. febr. 9. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!