Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mégis milyen ember az, aki...

Mégis milyen ember az, aki miután haza jön bejelenti hogy ne menjünk ki mert épp v*rni fogja a fszát?

Figyelt kérdés
félrészegen hazajön, elveszi testvérem laptopját és megmondja ne menjünk ki mert mos ki veri és ezt lerészletezi teljes mértékben
2014. febr. 7. 21:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%

Anyám borogass.....ilyen beteg barmot, de anyád se százas, hogy tűri és nem szól semmit....bár én fiú vagyok, de már rég kiosztottam volna ezt az undorító majmot, hogy vagy befejezi és nem csinálja ezt többet (pláne kistestvér előtt), vagy álmában megszabadítom a micsodájától ollóval....

Védd meg a húgodat, és ha nem tudsz elköltözni, szerintem vagy oszd ki, de jó rendesen őt, vagy anyukádat, hogy miért tűri. Az, hogy anyukádat nem zavarja, az ő szegénységi bizonyítványa. Attól, hogy az "apád" (bocsi, de én ezt annak nem nevezném), én a helyedben lekevernék neki egy nagy maflást.

Rokonok? Esetleg mamád (apád anyja) nem tud hatni rá? Hátha megregulázza a "kisfiát".

2014. febr. 8. 15:51
 22/30 anonim ***** válasza:
65%
Bocs, hogy ilyet írok; de apád akkora paraszt, hogy pereg a vetőmag a pofájából!
2014. febr. 8. 19:15
 23/30 A kérdező kommentje:

De nem lehet neki szólni mert ha szólunk neki csak jobban rákezdi, azért van sokszor hagyva mert akkor hamarabb befejezi! Tegnap beszéltem nagyapámékkal, de már nem 1x beszéltek ezzel a f*sszal ők is, de nem ér semmit.

Amúgy meg azt írtok erre az emberre amit akartok, gyűlöleten és megvetésen kívül semmit nem érzek iránta.

2014. febr. 9. 10:32
 24/30 A kérdező kommentje:
21-es válaszoló, elhiheted, hogy rengetegszer reagáltam le a dolgokat higgadtan, illetve üvöltözve vele. Tettlegességig nem fajult még a dolog részemről, ő ütött csak de én vissza nem, és nem azért mert az apám, hanem mert nem akarom már most elbaszni az életem azzal, hogy sz*rá verem.
2014. febr. 9. 10:36
 25/30 anonim ***** válasza:
Ne is törődj vele, de a testvéredet vidd el onnan. Gyámügyesnek szóljatok, hogy mi van, lépned kell, mert előbb-utóbb az ilyen rámászik a saját gyerekére is. MEg akarod várni?
2014. febr. 9. 15:37
 26/30 A kérdező kommentje:
Ilyet nem tenne. Egy szar ember, de ilyet nem tenne.
2014. febr. 9. 16:37
 27/30 anonim ***** válasza:
Tök mindegy! Akkor sem normális az a barom!!
2014. febr. 9. 17:07
 28/30 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem az, de van egy tényező ami rendkívül fontos, a pénz!
2014. febr. 9. 17:35
 29/30 anonim ***** válasza:
31%
Neked is úgy látom hiába adunk ötleteket,tanácsokat. Ez se tetszik az se tetszik. Hidd el sajnállak,de ha nem akarsz senkinek szólni /családsegítő,rendőrség../ akkor kérdezem én miért nyavajogsz itt? Mi nem tudunk helyetted/helyettetek cselekedni.
2014. febr. 10. 15:48
 30/30 A kérdező kommentje:
Szóltam a szüleinek beszéljenek vele
2014. febr. 12. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!