Mégis milyen ember az, aki miután haza jön bejelenti hogy ne menjünk ki mert épp v*rni fogja a fszát?
Figyelt kérdés
félrészegen hazajön, elveszi testvérem laptopját és megmondja ne menjünk ki mert mos ki veri és ezt lerészletezi teljes mértékben2014. febr. 7. 21:50
11/30 A kérdező kommentje:
És mégis mit mondjak nekik? Gyereke előtt (aki valószínűleg tisztában van a szavak jelentésével) arról beszél, hogyan elégíti ki magát, meg, hogy mikor akar kúrni a feleségével? Kinevetnének
2014. febr. 7. 22:01
12/30 A kérdező kommentje:
ebben a családban a szex mint téma tabu volt mindig is tehát beszélve nem volt róla soha..mondom, defektesek vagyunk, de erről nem én tehetek.
2014. febr. 7. 22:02
13/30 anonim válasza:
de mi az hogy ne menjetek ki?? nézzétek végig vagy mi??
14/30 A kérdező kommentje:
jaj nem úgy , ő egy másik szobában volt...
2014. febr. 7. 22:07
15/30 anonim válasza:
huh ok. :D de azért...ez elég durva
16/30 anonim válasza:
Elovastam, és... Azt hiszem, hánynom kell.
17/30 A kérdező kommentje:
nem tudom mit tudnék csinálni 20 éves vagyok, ilyen megnyílvánulásaira mikor higgadtan reagálok nem ér semmit mert elkezd mondani mindent csicskának stb, megütni meg hát nem tudom, lehet én járnék rosszul és nem azért mert kárt tudna okozni bennem
2014. febr. 7. 22:16
18/30 A kérdező kommentje:
*minden csicskának
2014. febr. 7. 22:27
19/30 anonim válasza:
Perverz, undorító féreg az ilyen! MEnekülj otthonról!
20/30 anonim válasza:
De undorító beteg állat. Anyádról is megvan a véleményem, hányok az ilyen szülőknek nem nevezhető egyénekről. Ne menj haza, és ha mód van rá vidd el a kishugodat is otthonról. Nincs egy rokonotok vagy ismerős akinél lakhatnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!