Miert nem engednek semmit a szuleim? (mar megint)
mar 3. hete nem mehetek sehova, es nem johet el senki...
allitolag annyit varnak el tolem h jol tanuljak.. nincs 4-esnel rosszabb jegyem es masodikos vagyok gimibe. 16,5/L
köszönöm, végre valaki megert :)!
mar neztem egyetemet, de sajnos ezen a szinten eselyem sincs oda bekerulni... masik gimibe mwg ugyse engednek at a szuleim (pedig megvaltas lenne) ...
nyaron mar mehetek dolgozni vegre, csak egy baj van... betablaztak a nyaram a megkerdezesem nelkul -.-
Jézusom.. Hogy táblázták be az egész nyarad? :O
Nekem amúgy ilyenek voltak a szüleim.. Egyszer elegem lett, és elszöktem otthonról. De ugye túl fiatal voltam, bírhattam volna tovább is, mert úgy nem találtam a helyem és hazakerültem megint. Mivel nem találtam a helyem, ezért romlottak a jegyeim is. Amikor visszakerültem azt hajtogatták, h na látod a jegyeid, "jobb helyed volt otthon." Na már most nekem évekbe fog telni, hogy kijavítsam a szökős éveket. De nem bántam meg, hogy eljöttem akkor, mert azóta soha nem szólnak bele semmi. Meg amúgy nálunk otthon se volt soha nyugodt a légkör, hogy tanulni lehessen. De ha lett volna, lehet otthon maradtam volna, nem tudom.
Volt rossz is, jó is. Rossz, hogy elvesztek évek, és tanulhattam volna. Viszont megőrülök, ha belegondolok, hogy nem barátkozhattam volna x-szel, y-nal... Nem mehettem el volna erre, és arra a koncertre. Elvették volna a fiatalságomat. :D És miután visszamentem arra a koncertre mehettem, ahova akartam :D Akkor mehettem vkihez, amikor akartam, csak jöjjek utána haza XD Akkor jöhetett hozzám vki, amikor akart, legalább látták mit csinálok.
Nem tudom, mit csinálnék a helyedben, ha újrakezdhetném. :)
Én kisgyereknek nagyon jó voltam, de utána kiskamaszként úgy kitörtem, h egy életre megtörtem őket XD :)
Mondjuk apám a mai napig dirigál pl. bele akar szólni abba, hogy ki legyen a jövendőbelim, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!