Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem engednek semmit a...

Miert nem engednek semmit a szuleim? (mar megint)

Figyelt kérdés

mar 3. hete nem mehetek sehova, es nem johet el senki...

allitolag annyit varnak el tolem h jol tanuljak.. nincs 4-esnel rosszabb jegyem es masodikos vagyok gimibe. 16,5/L

2014. febr. 6. 16:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Ezt ennyiből nem tudhatjuk, valami okot biztos adtál rá!
2014. febr. 6. 16:25
 2/13 A kérdező kommentje:
szerintem akkor pont iskolaba poshadtam :| mert en ilyenre nem emlekszek
2014. febr. 6. 16:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem kérdezed meg őket, hogy mit csináltál, amiért büntibe vagy?

Valószínűleg adnának rá választ!

2014. febr. 6. 16:30
 4/13 A kérdező kommentje:

kerdeztem h miert nem alhat itt bnom jovoheten, de az volt a valasz h iskola idoben nem.. erdekes tavaly engedtek, es oktober korul azt mondtak szo szerint hogy ha 4esnel rosszabb egyem nem lesz akkor itt alhat iskola idoben is.

na kijavitottam azt a 2 tantargyat, jo sokra mentem vele... tok jo erzes ilyenkor hogy a magy budos semmiert kinylodok ennyit olyan tantargyakkal amire soha nem lesz szuksegem es rossz a tanar.... :') pl. fizika...

2014. febr. 6. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Magadnak tanulj, ne nekik és akkor nem a semmiért fogsz kínlódni!

Lehet, hogy nem szeretnék, hogy elrontsd a gimis éveidet, mert ez a továbbtanulásodat igen megalapozza.

Valamint, nem baj az, ha hétköznap nem alszol máshol vagy nálad sem, SZERINTEM.

Ott a hétvége, olyankor az ember csináljon ezt-azt. Akik dolgoznak sem hétközben szórakoznak.

2014. febr. 6. 16:39
 6/13 A kérdező kommentje:

fizikabol a 2es tokeletes lenne mivel egyaltalan nem erdekel.

kulonben is, nem rendszerrol van szo, egy darab hetvege nem fogja befolyasolni az eredmenyeimet. az meg a kedvencem hogy ugyse mehetek majd arra az egyetemre amelyikre akarok szoval meg azt se mondhatjuk hogy magamnak tanulok :')

2014. febr. 6. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Vannak olyan szülők, akik szeretnek büntetni. Apukám is ilyen típus.

Mindentől eltiltott, megvert, és hasonlók, mert épp büntetésben vagyok. A "miért"-re általában egy "Mert azt mondtam. Kotródj, és gondolkozz el magadon" volt a válasz.

Tehát megértelek.

20l

2014. febr. 6. 16:59
 8/13 A kérdező kommentje:
uhh sajnalom :s nekem anyum ilyen :|
2014. febr. 6. 17:01
 9/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális ha iskolaidőben nem engedik! Mindenki otthonról induljon még ilyen idős korban az iskolába!
2014. febr. 6. 17:48
 10/13 A kérdező kommentje:

" egy darab hetvege nem fogja befolyasolni az"

a kerdesbol kimaradt de egy valaszban odairtam!!!!! es nem normalis hogy 3hete itthon rohadok!!!! + holnap mutenek, ugyanugy bekell menni a banat iskolaba ahonnan nem mehetek oda tovabbtanulni ahova akarok, es utana meg felvagdossak a labam az utan pedig egesz hetvegen megrohadok a szobamba utana hetfon meg ismet a banat iskolaba mehetek aztan kedden dupla tesi es felmentest se kapok. sokkal jobban felhuz mint kene. elnezest..

2014. febr. 6. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!