Miert nem engednek semmit a szuleim? (mar megint)
mar 3. hete nem mehetek sehova, es nem johet el senki...
allitolag annyit varnak el tolem h jol tanuljak.. nincs 4-esnel rosszabb jegyem es masodikos vagyok gimibe. 16,5/L
Akkor miért nem kérdezed meg őket, hogy mit csináltál, amiért büntibe vagy?
Valószínűleg adnának rá választ!
kerdeztem h miert nem alhat itt bnom jovoheten, de az volt a valasz h iskola idoben nem.. erdekes tavaly engedtek, es oktober korul azt mondtak szo szerint hogy ha 4esnel rosszabb egyem nem lesz akkor itt alhat iskola idoben is.
na kijavitottam azt a 2 tantargyat, jo sokra mentem vele... tok jo erzes ilyenkor hogy a magy budos semmiert kinylodok ennyit olyan tantargyakkal amire soha nem lesz szuksegem es rossz a tanar.... :') pl. fizika...
Magadnak tanulj, ne nekik és akkor nem a semmiért fogsz kínlódni!
Lehet, hogy nem szeretnék, hogy elrontsd a gimis éveidet, mert ez a továbbtanulásodat igen megalapozza.
Valamint, nem baj az, ha hétköznap nem alszol máshol vagy nálad sem, SZERINTEM.
Ott a hétvége, olyankor az ember csináljon ezt-azt. Akik dolgoznak sem hétközben szórakoznak.
fizikabol a 2es tokeletes lenne mivel egyaltalan nem erdekel.
kulonben is, nem rendszerrol van szo, egy darab hetvege nem fogja befolyasolni az eredmenyeimet. az meg a kedvencem hogy ugyse mehetek majd arra az egyetemre amelyikre akarok szoval meg azt se mondhatjuk hogy magamnak tanulok :')
Vannak olyan szülők, akik szeretnek büntetni. Apukám is ilyen típus.
Mindentől eltiltott, megvert, és hasonlók, mert épp büntetésben vagyok. A "miért"-re általában egy "Mert azt mondtam. Kotródj, és gondolkozz el magadon" volt a válasz.
Tehát megértelek.
20l
" egy darab hetvege nem fogja befolyasolni az"
a kerdesbol kimaradt de egy valaszban odairtam!!!!! es nem normalis hogy 3hete itthon rohadok!!!! + holnap mutenek, ugyanugy bekell menni a banat iskolaba ahonnan nem mehetek oda tovabbtanulni ahova akarok, es utana meg felvagdossak a labam az utan pedig egesz hetvegen megrohadok a szobamba utana hetfon meg ismet a banat iskolaba mehetek aztan kedden dupla tesi es felmentest se kapok. sokkal jobban felhuz mint kene. elnezest..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!