18'év alatt elköltőzés?
18 éves leszek májusba a gyámügy adhat e
ngedélyt otthonrol valo elköltőzéshez? a barátomhoz szeretnék menni. egyszerűen nem birok itthon lenni őrõkős ordibálás és néhányszor megisvernek..barátommal 1 éve vagyunk egyűtt mikor ott vagyok jobban megy a tanulás.édesanyámék a gyáműgynek máshogy adták elő a dolgokat ahogy szokták mindig...
18 évesen nagykorú leszel, oda mész ahova akarsz, semmi köze ne, lesz hozzá a gyámügynek.
De amíg nincs önálló kereseted/keresetetek, addig jól gondold meg, mi lenne a legjobb választás.
Nem azt mondom, hogy maradj otthon akkor is, ha fát vágnak a hátadon, de mielőtt átmész egy bőrönddel a fiúhoz, beszéljétek meg ezt a részét is a dolgoknak.
Ha nem bántanak fizikailag, szerintem azt a pár hónapot kibírod,. ha már kibirtál melletük 17,5 évet.
Addig bármi rosszat mondanak rád egyik füleden be, a másikon ki, mást nem tudok ajánlani. Olvas utána, hogyan kezeld a stresszhelyzeteket, mert ez is az! Hidd el úgy sokkal könnyebb!
A tanulásra pedig figyelj oda, azzal fogsz kilépni a szüleid árnyékából!
Sok erőt és kitartást kívánok!
nem tudom..de nem birok ittlenni.. itt tőnkre megyek.
:( 3 hugomal vagyunk egy szobába idegekkel nem birommár.. a barátomhoz akarok menni,ő is akarja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!