Mik lehetnek az okai fiam teljesen más viselkedésének?
Figyelt kérdés
Mostanában kötekedősebb lett, ha normálisan kérdezek tőle valamit, bunkón válaszol. Mindig azt próbálja bizonygatni, hogy jobb másoknál. Egyre többet hallom vissza azt is, hogy másokat bánt, pedig ezelőtt teljesen más volt, eszébe nem jutottak volna ilyen dolgok. Ha próbálok vele beszélni, akkor vagy eltereli a témát, vagy felveszi a bunkó stílusát és elkezd veszekedni.
Nem találok megfelelő módot, hogyan tudnám kiszedni belőle, hogy mitől lett ilyen.
2014. febr. 1. 23:58
2/5 anonim válasza:
15-16 évesnek tippelem. Ebben a korban már normális ez a viselkedés, kedz a dominancia kiforrni benne.
3/5 anonim válasza:
Azért változik a viselkedése mert keresi az identitását.
Ha tippelnem kéne azt mondanám h most kamaszodik, ezért van.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is kamaszkorát éli, semmi extra. És az, hogy mitől változik, nem kell kiszedni belőle, mert ha meg is fogja osztani valakivel, mi történik vele, az nem az anyja/apja lesz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem kamaszkor, és valami nem stimmel a magánéletében. Viszont, azt ne hagyd, hogy másokat bántson. Lépj fel határozottan ez ügyben! Engem is bántott egy ilyen srác gimiben, nem kívábom senkinek. És az anyja nem tett semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!