Mit csináljak anyámmal?
Anyáról tudni kell, hogy tisztaságmániás, de soha nem csinál itthon semmit, mindig rámsózza az itthoni melót. Nem lenne ezzel baj, csak már a hócipőm tele van azzal, hogy mindenért ordibál velem.
Pl nem rég azért mert 2 pulóvert nem jó helyre raktam a szekrényében(egy másik pulóveres stócba tettem mert máshol nem volt hely). Ha csak letenném, hogy rakja el a ruháját akkor meg az lenne a baj.
Azért is veszekszik velem mert fullad a kutaszőrtől(2 naponta porszívózok és mosok fel, a köztes napokon meg vagy felsöprök vagy porszívózok).
Amúgy meg baromi rendetlen. Képtelen a szennyes ruhát a tartóba tenni, és mindig otthagyja a fürdőszobában, pedig mikor kijönne a szennyes tartó mellett jön el.
Veszekszik velem a testvérem miatt, hogy lusta, és még egy csomó minden miatt.
Belefáradtam, hogy állandóan engem talál meg ezekkel. Most 2 hét szabin vagyok elvárná, hogy állandóan takarítsak. Eddig a munkahelyemen meg a belemet is kidolgoztam. Karácsonykor 2 napot is bent voltam, de decemberben volt 4 olyan nap amikor 24-eztem, januárban a szabadságomig pedig selejtezés volt, ami megterhelt fizikailag(20+órában kellett csinálni, ebből volt olyan 2x 12 órában csak ezt csináltam). Elaludtam a buszon olyan fáradt voltam a végére.
Az elköltözés lenne a legegyszerűbb, de a tesóm már egyszer megpróbálkozott ezzel, de nem jött neki össze. Az egyik helyen a tulajdonos pont olyan volt mint anyám, a másik helyen meg fűtés nem volt. Rosszabbul járt, mintha itthon maradt volna.
Pszichésen nem bírom már ezt elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!