Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom fia szeretne egy szintet...

Párom fia szeretne egy szintetizátort. Engem kért meg, hogy segítsek az apját rávenni arra, hogy megvegye. Hogyan?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 14:49
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Tangóharmónikázni tud.
2014. jan. 28. 15:40
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Kinyögnéd már mi a fenének kell neki és miért kerülne 200.000be? Amúgy tényleg, ennyi idősen meg mi az, hogy meggyőzni az apját. Meg majd pont neked. Ha kap zsebpénzt,abból félretesz, ha talál diákmunkát el tud menni dolgozni. Fél év se kell és megvan egy szinti
2014. jan. 28. 15:51
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Én meg szerettem volna, ha gépen is tudok rajzolni, és vettem magamnak egy digitális rajztáblát.

18 éves, ha nem jó neki, csak a 200ezres szintetizátor, akkor vegye meg magának szvsz. Diákmunka például.

2014. jan. 28. 15:53
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

szintit jóval olcsóbban is lehet kapni, nézz körül zenész honlapokon, használt piacokon. 40-ért már billentésérzékeny elektromos zongorát kapsz. A 200-as szinti elég profi.

Szinti és elektromos zongora közt pedig nagyon nagyon sok különbség van, és a szinti gyakorlásra nem sokáig jó, mert nem ugyanakkorák a billentyűi ill. billentésre teljesen más, mint a zongora.

2014. jan. 28. 16:45
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
a harmonikához viszont a szinti sokkal közelebb van, mint az elektromos zongi
2014. jan. 28. 16:46
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

A tehetséges felmenők nem jelentenek ám garanciát arra, hogy a srác is ért a zenéhez :)

Nálunk fordított a példa, sem a szüleink, sem a nagyszüleinknek köze sem volt a zenéhez, ehhez képest a húgomnak és nekem is nagyon jó hallásunk van, tisztán énekelünk (neves hazai kórusnak is voltunk tagjai), mivel zeneiskolában töltöttük az első 8 osztályunkat, ezért némi szolfézs is ragadt ránk. Egy-egy hangszeren is tudunk játszani átlagos szinten, én pl a mai napig minden dallamot szolmizálva hallok a fejemben stb.

Szóval ha ennyi az indok, hogy "zongorázgatni szeretnék, apa", az nem hangzik komolyan. Ahogy írták, kezdjen egy jóval olcsóbb berendezésen, ha azon jól megy a dolog akkor lehet felfelé váltogatni, ha már látszik, hogy érdemes.

Vettel sem akkor látott életében először autót, amikor a Forma-1-es gépbe beleült, ebben biztos vagyok.

2014. jan. 28. 18:26
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Apukám vérprofi gitáros 4 évesen már nyomatta,ma is ezzel keres rengeteg pénzt.

Anyukám simán szépen énekel.

Én annyira tehetségtelen vagyok zenében,hogy nekem fizetnének,hogy hallgassak.Sok hangszert kipróbáltam egyik sem ment..

Fiú tud szintetizátorozni?Próbálta már?

2014. jan. 28. 19:16
 28/35 A kérdező kommentje:
Persze, hogy zenélt már a nagybátyjával.
2014. jan. 28. 19:35
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mit szóltál be, kedves kérdező, annak, aki közölte, hogy szintit 40 alatt is lehet kapni.

[link]

66ért már lábbal, fülessel együtt kapsz vadiúj yamahát. És képzeld, 15 éve zenélek, láttam már szintit. Ellentétben - úgy nézem -veled.

Azért egy alsó kategóriás (márpedig kezdő hangszernek nem okkal kell több) hangszert nem olyan nagy kunszt akár összeutcazenélni, ha az ember valamit konyít egy hangszerhez. A harmonikások utálják, ha tangóharmonikázzák a hangszerüket, de ettől még egy nagyon klassz kis cucc, sokkal használhatóbb nyílt térben, mint az ének/fúvósok.

2014. jan. 28. 20:57
 30/35 anonim ***** válasza:
91%
200ezer?:DDD Annyiért már veszel egy pianinot.
2014. jan. 29. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!