Párom fia szeretne egy szintetizátort. Engem kért meg, hogy segítsek az apját rávenni arra, hogy megvegye. Hogyan?
18 éves? Akkor keresse meg rá a pénzt, és vegye meg :)
Nem kisgyerek, hogy az apjának kelljen bármit megvennie neki....
Hogy adjunk tippeket meggyőzésre, ha sokadik kérdésre sem mondod meg, milyen célra kell a gyereknek a szinti?...
Ha neki sincs érve, mit vár mégis? Én sem adok ki még 20 Ft-ot se ok nélkül!
És ez mit jelent?
Hogy otthon próbálgatja, vagy hogy iskolát szeretne végezni, vagy hogy pénzért szeretne fellépni szintisként, vendéglátózni, haknizni, vagy profi zenekar tagja lenni?
És milyen stílusban szeretne zenészként tevékenykedni?
Mert van szintetizátor ingyen elvihetőtől 1 milláig és ki kéne tudni választani azt is, milyen felel meg neki az ő céljára.
Még akár 5-10 EFt-os is megfelelhet, nem derül ki eddig, hogy mit szeretne vele kezdeni....
És akkor nemigen kell győzködni senkit, nem nagy kiadás...
Ahogy már valaki írta, a profi, komoly szinti is max. 50 E Ft, amivel fellépnek, hakniznak zenészek.
De nem indokolt 50 E-t kiadni egy laikusnak.
18: Én is _tudok_ furulyázni, ami annyit jelent, hogy van itthon furulyám és 30 percet tanultam rajta játszani életem során, és így le tudok rajta játszani 3 dalt, meg bármit, amit akarok egy kis gyakorlással, és 5évente egyszer el is játszom vele.:)
Kocsis Zoltán meg _tud_ zongorázni, ami annyit tesz, hogy 60 éve napi 12 órát evvel foglalkozott....
Ennyit a szóról, hogy TUD.
A harmonika meg szájharmonika, ahhoz nem kell más, csak fúni, még gyakorlás sem kell hozzá, nulla előképzettséggel szól.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!