Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha nagyon haragidn...

Mit tegyek, ha nagyon haragidnak a szuleim?

Figyelt kérdés
Nagyon, nagyon elfaradtam a heten. Ma reggel pedig nem tudom mi volt, de nem keltem fel az ebresztore, mar azon is gondolkodtam, hogy lehetcnem is csorgott?! 9 ora utan keltem fel, de akkor mar ertelmetlennek tartottam, hogy bemenjek suliba. Meg elkeszulok meg odaerek... Szoval itthonmaradtam. A szuleim nagyon haragudnak erte, pedig sose vlt ilyen..egyetlen egyszer kestem el, de akkor is csak 10 percet es ebben a tanevben 1 hetet hianyoztam betegseg miatt... Anyaek meg itt veszekednek, hogy ok ezt nem igazoljak le, mert nem hasznaljak el erre azt a napot amit leigazolhatnak stb.... Mit tegyek? Jogosan akadtak ki nagyon?
2014. jan. 24. 12:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Persze, lefekudtem idobe.
2014. jan. 24. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!