Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy homoszexuális vagyok (falusi lakosság)?

Figyelt kérdés
Ha nem mondom el, majd feltűnő lesz, hogy 25 évesen is ugyanolyan érzékeny és "más vagyok" mint a többi férfi. Meg aztán se feleség se gyerek ... Tudnátok segíteni?
2014. jan. 22. 18:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nektek van társatok? :)
2014. jan. 22. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
44%
Most ez lehet, hogy buta kérdés, de biztosan meleg vagy? Nagyon fiatal vagy még, lehet, hogy később kicsit máshogy alakulnak a dolgok. Értem ezalatt, akár bi is lehetsz. Ha pedig a későbbiekben akár egy nőt is fel tudsz mutatni, akkor teljesen felesleges a másik oldalról beszélni nekik… Szerintem is várj még pár évet a nagy bejelentéssel. Ha 25 évesen még mindig úgy gondolod, hogy csak a pasik jönnek be, akkor lehet a szülők elé állni.
2014. jan. 23. 00:08
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

Azt tanácsolom a legnagyobb jóindulattal, hogy várj még vele, és a szüleidnek is akkor mondd el, ha biztos vagy benne, hogy így is elfogadnak és hogy nem derül ki. Nekem nincs bajom a melegekkel, de falura költöztem. És azért az itteni gondolkodásmód eléggé más.

Egyébként itt a faluban is nagyon sok "agglegény" van, de elfogadják őket így, ahogy vannak. Nem tudom fiatalkorukban nyaggatták-e őket, hogy ideje megnősülni, de biztos megvolt a válaszuk, vagy az okok, hogy így alakult az életük.

2014. jan. 23. 08:50
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

A szülők még csak egy dolog, de a falu népe az már keményebb téma, mert az embert könnyen a szájára veszi, meg a családot és bizony megkeseríthetik az ember életét.

Kamasz vagy még, sok minden változni fog benned, ilyenkor sok a bizonytalanság is. Ha normálisan öltözködsz, nem beszélsz affektálva és hasonlók, tehát nem mutatod a langyi jeleket, akkor nem lesz baj, mi lányok úgyis csípjük a meleg srácokat, szóval ha körül dong egy rakat csaj, akkor nem keltesz gyanút.

Ha egy pár év múlva is úgy érzed, hogy neked ez az utad akkor vállald fel, aztán költözz el onnan és vállald fel magad.

2014. jan. 23. 09:58
 15/18 kovpet ***** válasza:

Akkor neked is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..

Ennél persze lehet jobb is meg rosszabb is. Mindenképp várj vele, azt javaslom.

2014. jan. 23. 13:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnyájatoknak!
2014. jan. 23. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem még nincs teljesen kialakulva a nemi identitásod. Lehet, hogy változni fog még ez a dolog. Várj vele mindenképpen. Ha nem változik, az sem tragédia természetesen.
2015. jan. 30. 08:56
 18/18 anonim ***** válasza:
10%

-Apa,elvesztettem a szüzességemet!

-Gratulálunk, üljünk le, erre az alkalomra megiszunk valamit!

-A pia jól hangzik, de ülni még nem tudok!

2016. ápr. 22. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!