Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 2 eves lanyunk szivemnek...

2 eves lanyunk szivemnek szolitja az apjat. Ez nagy baj?

Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 19:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
77%

nem gáz, csak vicces lehet egy kétéves szájából :)

de ha mondod neki hogy "játsz egy kicsit Apuval" vagy "nézd, Apu tereget" stb. talán rászokik.

de most elképzeltem, hogy a leendő gyerekem akkor a páromat husinak fogja szólítani XD hát inkább ne :)

2014. jan. 21. 21:00
 32/41 anonim ***** válasza:
39%
Én apjának hívom a páromat.
2014. jan. 21. 21:32
 33/41 anonim ***** válasza:
85%
A férjem egyszer szólított anyának. Mondtam, hogy oké, akkor olyan leszek, mint anyád, hízok 50 kg-ot és nem lesz köztünk szexuális kapcsolat. Soha többet nem szólított így.
2014. jan. 22. 06:37
 34/41 anonim ***** válasza:
85%

Szüleim mesélték, hogy valamiért 2-3 éves korom körül pár hétig apámnál átváltottam a Laci megszólításra. (Ők is keresztnéven hívták egymást)

Pont akkoriban kellett betegség miatt injekció, meg is maradt a szállóige: "Gyere Laci, fogjál le, mert ez itt (doki) szurit fog adni nekem."

Semmit nem csináltak, én pár hét után ugyanúgy magamtól elhagytam.

2014. jan. 22. 06:39
 35/41 anonim ***** válasza:
23%
őszintén remélem, hogy a válaszolók és pontozókb többsége nek nevel gyereket.
2014. jan. 22. 07:03
 36/41 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem mi a humoros a Dr. Szabó Szivemen.... Ennyi erővel Dr. Szabó Apa is lehetne, az mennyivel jobb?
2014. jan. 22. 07:11
 37/41 anonim ***** válasza:
85%
2 éves könyörgöm! Úgy fog mindenkit szólítani ahogy másoktól hallja. Te szívemnek szólítod a párod, ezért ő is így hívja az apját. Nincs ebben semmi,életkori sajátosság. Én a keresztnevén hívtam apukámat ennyi idősen. Az öcsém már apának,mert mindig azt hallotta tőlem,hogy apa, anya mindig úgy szólt hozzánk,hogy hívjátok apát stb. Ha a gyereknek az apjáról beszélsz, te is úgy hívod, hogy apa. Nem hülye, csak azért mert 2 éves. Teljesen tisztában van vele,hogy ő az apja. Ilyen miatt kár stresszelni,meg a gyereket is fusztrálni vele
2014. jan. 22. 08:11
 38/41 anonim válasza:
14%
Engem a férjem anyának szólít, én őt pedig apának.Nekünk ez természetes, büszkék vagyunk rá!
2014. jan. 22. 08:49
 39/41 anonim ***** válasza:
62%
Az én lányom is először a keresztnevemet szólított, ezt hallotta az apjától. Magától kinőtte, én jókat mosolyogtam rajta.
2014. jan. 22. 10:16
 40/41 anonim válasza:
46%
semmi baj nincs ezzel, ugyanis minden kislány az apukáját látja a legjobb embernek.. 3 éves húgom azt mondta, "hogy ő soha nem akar férjhez menni mert ő apához tartozik.. és szerinte apa a legszebb férfi a világon és ő megmondja őszintén nagyon szereti apát... " anyát meg van amikor ugyhivja hogy erika..:D de anya szerint én is ilyen voltam, de 5-6éves koromban már az ovi társamba voltam szerelmes és ő volt a legjobb pasi.. kedves kérdező ne idegeskedj és ez ne zavarjon.. :)
2014. febr. 8. 07:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!