2 eves lanyunk szivemnek szolitja az apjat. Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 19:23
22/41 anonim válasza:
Dr.Szabó Szivem előadása következeik a gyermeknevelésről.
23/41 anonim válasza:
2 éves gyerek:édesaputám, apa,apuci, papi ezeket mondogatják, de szívem, azt nem.
A legnagyobb lányom meg 3 éves is alig volt, és azt mondta: Az én apukám a legerősebb ember a világon, mert két gyereket is elbír:DD
Szóval nálunk ő a legerősebb ember:)
24/41 anonim válasza:
"Dr.Szabó Szivem előadása következeik a gyermeknevelésről."
Utolso, nalad elmentek otthonrol, az tuti.
25/41 anonim válasza:
Kiskoromban én is "anyósomnak" hívtam a mamámat, és lám, mégis normális felnőtt lettem :)
Azért csinálja, mert tőled ezt hallja, nyugi, el fogja hagyni.
26/41 anonim válasza:
24-es, te ugye nem álltál kétszer sorba, mikor a humorérzéket osztották?
27/41 anonim válasza:
Nem mindegy hogy egy két éves gyerek hogy hívja a szüleit? Egyrészt elhagyja. Másrészt meg ha már értelmes lesz, el lehet neki magyarázni hogy mit illik és mit nem, de előbb nem. Kijavíthatjátok hogy ő a papa, de egyáltalán nem értem hogy miért kell ennek ekkora feneket keríteni, és hogy egyesek miért tartják ezt bűnnek.. Ha gügyög akkor gügyög, ha szivemezik akkor szivemezik. Nem mindegy?
28/41 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon aranyos szívesen megnézném, ahogy mondja! :)
Egyébként ne csináljatok már ekkora problémát ebből! Most tanul beszélni a leányzó persze, hogy a legtöbbször elhangzott szó, megmarad a kis fejében. Majd leszokik róla, Kérdező.
29/41 anonim válasza:
egyáltalán nem baj, nálunk is mondja néha, hogy édes pl.. azért mert tőled hallja, majd átszokik az anyára/apára csak többször mondd neki, hogy apa/anya így-úgy-amúgy vagy egymásnak is mondjátok.
30/41 anonim válasza:
Miért lenne nagy baj, hogy egy 2 éves kislány "szivemnek" szólítja az apukáját? Miféle "baj" lenne? Szerintem nagyon aranyos dolog. Én amikor kicsi voltam sokszor a keresztnevükön szólítottam a szüleimet, nagyszüleimet, mert ezt hallottam, és én is átvettem. Megmosolyogták, majd kinőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!