Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 2 eves lanyunk szivemnek...

2 eves lanyunk szivemnek szolitja az apjat. Ez nagy baj?

Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 19:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező: te hány éves vagy?
2014. jan. 21. 19:46
 22/41 anonim ***** válasza:
20%
Dr.Szabó Szivem előadása következeik a gyermeknevelésről.
2014. jan. 21. 19:47
 23/41 anonim ***** válasza:
21%

2 éves gyerek:édesaputám, apa,apuci, papi ezeket mondogatják, de szívem, azt nem.

A legnagyobb lányom meg 3 éves is alig volt, és azt mondta: Az én apukám a legerősebb ember a világon, mert két gyereket is elbír:DD

Szóval nálunk ő a legerősebb ember:)

2014. jan. 21. 19:48
 24/41 anonim ***** válasza:
61%

"Dr.Szabó Szivem előadása következeik a gyermeknevelésről."

Utolso, nalad elmentek otthonrol, az tuti.

2014. jan. 21. 19:48
 25/41 anonim válasza:
90%

Kiskoromban én is "anyósomnak" hívtam a mamámat, és lám, mégis normális felnőtt lettem :)

Azért csinálja, mert tőled ezt hallja, nyugi, el fogja hagyni.

2014. jan. 21. 19:50
 26/41 anonim ***** válasza:
22%
24-es, te ugye nem álltál kétszer sorba, mikor a humorérzéket osztották?
2014. jan. 21. 19:55
 27/41 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy hogy egy két éves gyerek hogy hívja a szüleit? Egyrészt elhagyja. Másrészt meg ha már értelmes lesz, el lehet neki magyarázni hogy mit illik és mit nem, de előbb nem. Kijavíthatjátok hogy ő a papa, de egyáltalán nem értem hogy miért kell ennek ekkora feneket keríteni, és hogy egyesek miért tartják ezt bűnnek.. Ha gügyög akkor gügyög, ha szivemezik akkor szivemezik. Nem mindegy?
2014. jan. 21. 19:59
 28/41 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez nagyon aranyos szívesen megnézném, ahogy mondja! :)

Egyébként ne csináljatok már ekkora problémát ebből! Most tanul beszélni a leányzó persze, hogy a legtöbbször elhangzott szó, megmarad a kis fejében. Majd leszokik róla, Kérdező.

2014. jan. 21. 20:12
 29/41 anonim ***** válasza:
59%
egyáltalán nem baj, nálunk is mondja néha, hogy édes pl.. azért mert tőled hallja, majd átszokik az anyára/apára csak többször mondd neki, hogy apa/anya így-úgy-amúgy vagy egymásnak is mondjátok.
2014. jan. 21. 20:50
 30/41 anonim ***** válasza:
69%
Miért lenne nagy baj, hogy egy 2 éves kislány "szivemnek" szólítja az apukáját? Miféle "baj" lenne? Szerintem nagyon aranyos dolog. Én amikor kicsi voltam sokszor a keresztnevükön szólítottam a szüleimet, nagyszüleimet, mert ezt hallottam, és én is átvettem. Megmosolyogták, majd kinőttem.
2014. jan. 21. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!