Meddig kell gyermektartást fizetni? A gyerek 18 éves lesz ebben az évben. Úgy tudom nem tanul, külföldön dolgozik.
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 18:47
1/10 anonim válasza:
Elméletileg 18 éves korig vagy amíg nappali tagozatos tanuló.
2/10 anonim válasza:
Szerintem a legjobb ha a gyámügyön megkérdezed. Az anyuka úgysem fogja azt mondja, hogy "jajj ne fizess mert dolgozik a gyerek!"
3/10 anonim válasza:
Ha 18 evet betoltotte, akkor be kell adni a tartasdij megszuntetesere iranyulo kerelmet -pontosabban mar honapokkal elotte be lehet adni, 2-3 honap, mire targyalasra kerul a sor. Ha nem tanul nappali tagozaton, nem kell tartasdijat fizetni. "Ugy tudom" - ebbol nekem az jon le, hogy nem tartjatok a kapcsolatot, igy ha esetleg rokontartast kerne, lehet erdemtelensegre hivatkozni.
4/10 anonim válasza:
ha becsuletes vagy es szereted a gyerekeidett akkor kuld mert nekkik is mindig jol jon egy kis penz
5/10 anonim válasza:
Na még egy ugyanolyan apa mint az enyém volt. Remélem úgy is végzi.
(enyém öngyilkos lett 5 éve)
6/10 anonim válasza:
Persze, tartsa el 50 éves koráig a gyerekét, mert szereti :)
Ehh....:D
7/10 anonim válasza:
Hátha dolgozik van munkája külföldön él,mégis miért kellene támogatni? Önálló felnőtt életet kezdet.
8/10 anonim válasza:
"Na még egy ugyanolyan apa mint az enyém volt. Remélem úgy is végzi.
(enyém öngyilkos lett 5 éve)"
Ja, lehet hogy epp amiatt, hogy olyan gyereke volt, mint te...
Mas halalat epeszu ember nem kivanja....
9/10 anonim válasza:
Addig, amíg az apa úgy érzi, hogy szeretne a gyermekéről gondoskodni, vagy segíteni. Jogilag meg van határozva, hogy meddig KELL, a többi már csak az apa szülői érzésein múlik.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem túl intelligens egyoldalúan ítélkezni, mindig két oldala van a hasonló történetnek.
Az információk azonban jól jöttek.
2014. jan. 21. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!