Két és fél éves kislányom a párommal akar fürödni. Szerintetek engedjem?
20-as: tusolás után felveszi, és beül a gyerekkel a kádba.
Látom te sem vagy az a strandra járó típus...-.-"
pff banyek a gyerekek ha más nem az oviban néha megmutatják egymásnak,ez a fejlődési szint egy teljesen normális foka,először felfedezi a környezetét aztán felfedezi önmagát,kapcsolatot épít a körülötte levőkkel,utána jön képbe a nemiség kérdése.
Egyszer úgyis megtudja így vagy úgy és kicsiként teljesen érthetőnek tartják ha elmagyarázzák neki, a párod meg túléli
Oh, my God!
Ti tényleg felnőtt emberek vagytok? És tényleg ennyire prűdek? Egy kislány/vagy kisfiú, tökmindegy, teljesen normális fejlődésének része, hogy tudja, miben különbözik a férfi és női test. Nehogy véletlenül ki lelljen ejtenetek a szátokon a nuni vagy kuki szót. Leszakad tőle az ég. Micsoda bűn, ha egy kislány kukit lát, mert az aztán nagyon durva... Atyavilág, hol élünk.
"Szerintem egy két és fél éves kislánynak nem kell tudnia hogy anya pasijának fütyije van!!"
egy 2,5 éves gyerek ezeket már simán tudja, ezután jönnek a miért kérdések.
A pasid nem bír annyit kinyögni egy gyereknek, hogy a fiúknak fütyijük van a lányoknak meg nunijuk???
Ebben mi olyan nehéz? Előbb-utóbb úgyis kérdezni fogja!
De ha már téged "faggat", vagyis neked is teher, hogy válaszolni kéne ezekre az amúgy normális kérdésekre, akkor jó úton vagytok afelé, hogy később semmiféle problémával ne forduljon felétek ez a gyermek.
14# egyàltalàn nem vagyok prűd/konzervatìv stb
a kèrdező kiemelte, hogy nem a gyermek èdesapjàròl van szò (ergo azt gondoltam a gyermeket fèlti)
az èn lànyom is fürdött az apjàval sok habbal, tudja, hogy apànak meg öcsinek kukija van, de ùgy tartom egèszsègesnek, ha a felnőtt letusol ès valamit magàra vesz...4 èves a lànyom 1 a fiam...àllandòan kèrdez cifràbbakat is, (vàlaszt is kap) nem ettől leszek prűd...
kèrdező sztem neked semmilyen megoldàs nem jo....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!