Két és fél éves kislányom a párommal akar fürödni. Szerintetek engedjem?
Figyelt kérdés
Már ma is hisztizett miatta, azt mondtam neki, hogy majd holnap. Nem tudom mi legyen, csak nem olyan mintha az apja lenne.2014. jan. 17. 21:10
11/29 anonim válasza:
"...nem szeretném ha a párom feszélyezve érezné magát."
Mi balgák meg azt hittük, a gyermek lelkivilágát félted valamitől. :D
12/29 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy faggassa a páromat, hogy neki miért nincs olyan mint neki stb. Ha néha velem fürdik a kicsi engem is faggat.
2014. jan. 17. 21:42
14/29 anonim válasza:
ja èn azt hittem a gyereket "fèlted" fürdőgyatyàban kell gyerekkel fürdeni....problèma megoldva
15/29 anonim válasza:
sztem meg ez a gyere dolga, hogy kérdezgessen, nem nagy ügy rá válaszolni..semmi ciki nincs benne.. vegyen fel fürdögatyát, és azt is nyugodtan megmagyarázhatja, ha a gyerek kérdezi, hogy miért van rajta. nem értem mi ezen a -titkolozás, vagy prinkodás tárgya
16/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek. Azt sem szeretném, ha a kicsi mindenkinek elmondaná, hogy mit "tanult".
2014. jan. 17. 21:54
17/29 anonim válasza:
te, ez hülyeség. mi van ha egy kétéves fürdik egy felnőttel, aki gyakorlatilag a nevelője, ne marháskodjunk már. 5-6 éves korig szerintem nomrális, utána már a gyerek is szégyellős. mitől érezné magát feszélyezve a párod? megmondja, hogy a fiúknak kukijuk a lányoknak meg cicájuk van. te gondolom egy macska előtt sem mernél levetkőzni ha fiú? ha hosszú távra tervezed a pároddal engedd, ha meg nem akkor ne.
18/29 anonim válasza:
Még az édesapjával vagy velem sem engedtem soha fürödni a gyerekeimet. Ne fürödjön abban a vízben, amiben egy felnőtt fürdik!
19/29 anonim válasza:
Utolsónak adok igazat! Ha meg ennyire engedni akarsz a gyereknek mit nyavajogsz adj a párodra fürdő gatyát ahogy már 15en leírták és te még mindig azt irod nem tudod mit tegyél, jèzussssss!!!!!
20/29 anonim válasza:
Fürdőgatyában hogy lehet fürödni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!