Miért megy fel anyám agyvize ha felveszek otthon ruhát?
2 hete vettem egy sima leggingset, semmi extra, egyik nap az volt rajtam amikor itt volt a barátom (egyébként leginkább bugyiban meg felsőben szeretek itthon téblábolni). Anyám most rákezdett, hogy ne vegyem fel, ha itthon vagyok, kérdezem hogy miért? Erre elkezd ordibálni, hogy "azért mert azt mondtam, nem lehetsz ilyen igénytelen disznó". Megkérdeztem újra, hogy miért, mi baja lesz ugyan a nadrágnak ha itthonra is felveszem, nem csak az utcára? Elkezd csapkodni, hogy jól van ő leszarja, majd a pasim fizet nekem amit akar. Mi van????
De mindig ezt csinálja, ő utcai ruhában van itthon, de ha én bugyiban vagyok, akkor miért nem öltözök fel? Ha meg felöltözök akkor meg megyek valahova vagy minek öltözök fel?
Érti ezt valaki?
19/L
A válaszadók egy részének üzenném, hogy ne legyen gyereke, vagy ha van, akkor adja örökbe.
Már nem azért, de miért baj, hogy ha otthonra felveszi a leggingset? Ennyi erővel bugyit se vegyen fel, otthonra ne hordja el. Nem farmerban, vagy utcai ruhában van, meg magassarkúban, hanem egy leggingsben, ami erre van, és nem arra, hogy az utcán flangáljunk benne, és nadrágként hordjuk.
Ti most tényleg komolyan azt mondjátok, hogy a ruha elhasználódik ha otthon viseli valaki?? Ez most komoly? Az itthoni pólóimat már 10 éve hordom! Ti komolyan azzal érveltek, hogy ha az anyja pénzéből vett egy ruhaneműt, akkor azt otthon nem hordhatja mert amortizálódik? Jézus Úr Isten!
Egyébként én tök pucéron vagyok itthon, mindenki megnyugodhat. De semmi kivetnivalót nem látok abban sem, ha valaki otthonra is rendes öltözéket ölt. Sőt, az sem zavar ha valaki cipőt visel otthon. Mindenki képes eldönteni, hogy neki hogy kényelmes.
A kérdezőnek azt tanácsolnám hogy ne foglalkozz anyáddal. Ha mond valamit, akkor csak annyit mondjál hogy igen. Vagy igenis. Ha nyomatékosítani akarod hogy leszarod amit mond, mondd azt hogy igenis uram. És ennyi, nem kell a továbbiakban foglalkozni vele.
".... Sőt, az sem zavar ha valaki cipőt visel otthon...."
NEM is téged kell, hogy zavarjon. Az anyját zavarja. Kész, passz. Amíg a szülei házában él, az ő szabályainak kell megfelelni. Pláne akkor, ha nem is ő fizet a ruháiért. Majd ha önálló lesz, azt csinál a saját otthonában, ami csak tetszik.
Mint mondtam, az én házamban nem zavar ha a családom cipőben van, vagy a nélkül.
És nem az a lényeg hogy az anyja szabályai szerint kell élnie, hanem az hogy ha bugyiban van az a baj, ha nadrágban van az a baj.
Az én házam az én szabályaim dologgal teljes mértékben egyet értek, de a tisztes együttélés mindenkitől elvárható. Emiatt olyan szabályokat nem illik hozni, ami a másikat ellehetetleníti. Például ha vesz magának egy leggingset, hogy ne legyen kinn a kis pcsája, és azt akarja otthon hordani, akkor én nem parancsolom meg neki, hogy márpedig te ezt nem hordhatod itthon. Mert ez egészen egyszerűen szemétség. És ennek semmi köze a pénzhez. Jó hogy nem tiltja meg neki a budi használatát mert pénzbe kerül lehúzni. Menjen a kert végébe hugyozni, mi?
Ennek a vitának akkor lenne értelme, ha koktélruhában álltál volna neki sütni.
Egyébként csak vihar a biliben, ne törődj anyukád hisztijével.
Az igénytelen disznó kommentjét külön nem értem. Szerintem farmerban is lehet fetrengeni az ágyban már ha előtte nem buszoztad benne végig a fél várost. Az is csak a viselőjének kényelmetlen, másnak nem árt. Az otthon viselt ruha is ugyanannyira sérül mint amit utcára vesz fel az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!