Kisgyerek született ( Ismerősök csak). Apasági elismerőt tett az apa. Tanácsot sem tudok adni, hogy mi legyen? Lenne a gyereknek egy névadó, mert már elég nagyocska, de nem bírnak megegyezni mikor legyen. Mit lehet ajánlani ilyenkor mindkettőnek?
ha annyira névadót akar az anya, legyen, de az apa nem köteles beszállni a költségébe, és meg se kell hívni. Akkor tartja az anya, mikor neki jó.
Sőt, rendezni se kéne, de mindegy.
Ki az a nő anyukádnak meg apukádnak?
Egyértelműen nem lehetne?? Te vagy az? Rólad van szó?? Vagy a testvéred a csaj??
Máskülönben nem értem mi köze a te szüleidnek hozzájuk..
Ha az anya szegény, nincs pénze szinte semmire sem, akkor ne legyen névadó...
Azt a kevés pénzt inkább a megélhetésre kellene költeni mint a dínom-dánomra. A gyerektartást meg kérje a anya minél előbb...
Hát lehet én vagyok aberált de én még mindig nem értem ki kicsoda és kinek mi köze van a másikhoz.
Visszajövök később ha esetleg a kérdező leírná kicsit értelmesebben!
Ebben az esetben szerintem a névadó a legkisebb probléma.
Inkább oldják meg a problémáikat, rendezzék ezt a helyzetet jogilag is. Az meg már rajtuk múlik, hogy mit hogyan intéznek a jövőben, ebbe úgy sem tudsz beleszólni, ha ők nem hajlandóak normálisan rendezni, te hiába mondasz nekik bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!