Anyukám kóros gyűjtögető! Mit tegyek?
Mindent felhalmoz és semmitse dob ki, vagy ha igen nagy nehezen. Mentségére szóljon, hogy sokat dolgozik, de akkor is felgyűlik a szemét. Többségében újságok vannak, de lényegében megtalálható minden. A gyermekkori ruháim, amik senkire se jók, nekem pedig biztos, hogy nem fognak kelleni, dobozok, és tényleg rengeteg papír ami szedi a port én meg poratka allergiás vagyok és egyfolytában vörös a szemem, tüsszögök, folyik az orrom stb. Ma megelégeltem és elkezdtem összepakolni de 3 óra után feladtam, mert ahogy elkezdem találok még több és több és csak gyűlik és gyűlik, konkrétan lépni nem tudok tőle a szobában. Előre félek milyen hiszti lesz ha hazaér, hogy neki igenis szüksége van ezekre a cuccokra (persze nekem is szükségem van egy 2012-es lidlös újságra, tényleg...) Jaj! Igen tényleg! Hogy ez engem miért is zavar? Egy szobában vagyunk, apám pedig külön szobában van, így kénytelen vagyok a retekben élni,úgy, hogy nem is tehetek ellene semmit sem. Na, hát röviden ennyi.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!