Normális, hogy a fiam mindig más nőt vissz át magához?
Egyedül èl,ìgy nem tudom szemmel tartani.Nem is igazán szeretnèm mivel már nagy gyerek.22 èves.
Elèggè tàrsasàg kedvelő ember mert ha egyedül van akkor sokszor jön vissza ide hozzánk aludni.
Szóval ezèrt is gondolnám,hogy szüksègnek èrzi,hogy legyen valaki ott vele.A házban èn is futottam pár nővel össze,meg már nekem is mondták,hogy tudom e,hogy nőkkel van estènkènt.Bár ez mindig jobb mintha fèrfiakkal lenne.Szerintem valami szexpartnerei ők neki.
Nem igen akarok bele avatkozni már,csak èrdekelne,hogy ez megszokott,hogy ennyire feltünő?
Semmi gond nincs vele.
01:22
Na, azért azt ne mond, hogy aki ennyi idősen komoly kapcsolatban van, és azzal az egy emberrel folytat viszonyt, az nem normális, mert körberöhöglek :D
Majd ha szerelmes lesz, akkor csak egy nő fog feljárni.
Addig keresi az igazit!
A kapcsolatokat is tanulni kell. Nem feleséget keres, de ahhoz elég érettnek, tapasztaltnak kell lennie, hogy észrevegye, ki illik hozzá, ki lenne méltó párja.
Ne aggódj, tudom, ez az anyák dolga, de engedd, élje az életét.
Miért ne lenne normális?
Egyrészt nem nagy gyerek már, hanem felnőtt. Azt csinál, amit akar. Megjegyzem, beleavatkoznod se kellene.
Másrészt a házban lévő pletykás nőszemélyeket meg le kell építeni. Nincs jobb dolguk, mint azt figyelni, hogy a fiad mit csinál? Aztán meg belekotnyeleskedni. Szörnyűek az ilyen emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!