Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a fiam mindig...

Normális, hogy a fiam mindig más nőt vissz át magához?

Figyelt kérdés

Egyedül èl,ìgy nem tudom szemmel tartani.Nem is igazán szeretnèm mivel már nagy gyerek.22 èves.

Elèggè tàrsasàg kedvelő ember mert ha egyedül van akkor sokszor jön vissza ide hozzánk aludni.

Szóval ezèrt is gondolnám,hogy szüksègnek èrzi,hogy legyen valaki ott vele.A házban èn is futottam pár nővel össze,meg már nekem is mondták,hogy tudom e,hogy nőkkel van estènkènt.Bár ez mindig jobb mintha fèrfiakkal lenne.Szerintem valami szexpartnerei ők neki.

Nem igen akarok bele avatkozni már,csak èrdekelne,hogy ez megszokott,hogy ennyire feltünő?

2014. jan. 11. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

Csak akkor kezdjél majd aggódni,

ha ugyanazt a nőt látod majd ott állandóan...

2014. jan. 11. 21:10
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Hát istenem, felnőttkorban legális a szex, a kalandozás sem vészes, ha senkinek sem árt vele, és senkit sem csap be.
2014. jan. 11. 21:11
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
szerintem ezzel semmi gond nincs.
2014. jan. 11. 21:11
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Akkor aggódj, ha megnősül és elkezded más nőkkel látni. Most kalandozik, kiéli magát, aztán megnyugszik.
2014. jan. 11. 21:15
 5/16 anonim válasza:
66%

Teljesen normális.

Hisz fiú..

22 éves..

élvezi az életet!!

Szerintem anyuka túlságosan aggódik!

2014. jan. 11. 21:16
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

"Szerintem valami szexpartnerei ők neki."

:DD

2014. jan. 11. 21:19
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
akkor kezdj el aggódni, ha fiúk váltják nála melegen az ágyat. :)
2014. jan. 11. 21:26
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
6-os, most olyan undok vagy... lehet, hogy csak Gazdálkodj okosan!-t játszanak :P :D
2014. jan. 11. 21:26
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
Semmi gond nincs ezzel, én is 22 éves vagyok, nő. Nemrég költöztem külön, hozzám is szoktak feljárni férfiak. Semmi baj nincs ezzel, ha nem csap be másokat. Fiatal, élvezze az életet, elég akkor megállapodnia, ha már kiszórakozta magát és megkomolyodott. :) Én is így tervezem. :)
2014. jan. 11. 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer én is összefutottam egy szexpartnerem anyjával reggel, mert kiderült, hogy kulcsa van a kisfiához és kedvére jön-megy. Akkor reggel láttuk egymást utoljára anyukával, meg a fiával is... :)
2014. jan. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!