Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy már nem vagyok szűz?
Kicsit off, de szerintem jobb, ha előbb maszturbál az ember, kideríti, hogy mit szeret.
De azt nem értem, honnan tudják, hogy elmaradt a menzeszed? Ők vezetik a naptáradat?
Egyrészt honnan tudja anyukád hogy késik neked? Már ez is kicsit beteges. Másrészt, miért kell rögtön orvoshoz menni ha késik? 14 éves vagy, évekig is eltart amíg beáll rendszeresre. Harmadrészt, ne mond el sehogy, esetleg akkor ha rákérdez.
Az orvoshoz csak nem fog vele bemenni, az irtó ciki lenne. Szerintem be sem engedik, bár nem tudom hogy működik ha az ember társaságban megy. És mivel nincs bent, ezért utána azt mondasz neki amit akarsz.
Furcsállom azokat akik betegesnek találják, hogy az anyja tudja ha késik...
Egy házban laknak, naptárat sem kell vezetni, mert látni a jeleket.
De lehet én is beteges vagyok csak azért mert tudom szobatársamnak kb mikor jön meg. Végül is mennyire bizarr már, hogy ugyanazt a fürdőszobai kukát használom amit ő...
Hát…Aki rosszabbul járt, azon biztosan látni a jeleket – idegesség, görcsök stb. De pl. nekem semmi bajom, ha megjön. A kuka meg: addig ok, hogy látom, mi van a szemetes tetején, de annyira nem merül bele az ember a szobatársa/családtagja bioritmusába, hogy eszébe jusson: jaj, már 33 napja nem láttam a kukában egy árva betétet sem, vajon mi lehet…. Sokszor még azt sem tudom, nekem hányadikán jött meg utoljára, nemhogy a szobatársamnak… Annyit még belövök, hogy kb. hó végén szokott, de hogy a következő 28 vagy 31 lesz-e azt nem számolgatom általában.
Tényleg fura, ha a szüleid tudják, hogy késett pár napot, anélkül, hogy erre külön felhívtad volna a figyelmüket.
tegnap 21:12
Én is jártam tiniként nődokinál, és anyum nem jött be velem. A váróban ült, amíg engem vizsgáltak.
Kérdező, a doki látni fogja, hogy a szűzhártyád már nem ép, de erről nem fog beszélni anyudnak. A szűzhártya átszakadhat tampontól, maszturbálástól, sport közben stb. Tehát azt nem fogja tudni az orvos, hogy mitől szakadt át, nyugi. :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!