Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy már nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
2 hete történt a dolog,és az első alkalom volt. viszont késik. (nem azért,védekeztünk,csináltam tesztet nem vagyok terhes) szóval csak késik. és anyukámék elakarnak vinni nőgyógyászhoz. látni fogja hogy nem vagyok szűz? és elmondja majd a szüleimnek?2014. jan. 7. 21:02
11/37 anonim válasza:
Miért akarnak elvinni nőgyógyászhoz? Azért, mert 2 hete késik? Hány éves vagy? Ha elmúltál 16, akkor nyugodtan elmehetsz te is a rendelésre egyedül. Nem kell szülői kíséret! Én nem mondtam el, hogy mikor veszítettem el (bár én akkor majdnem 19 éves voltam). Szerintem ezt nem feltétlenül kell megosztani velük.
12/37 anonim válasza:
Ja és persze a rendelőbe nem viszed be anyukádat! Max. a váróig. Bent csak az orvos lesz, és az asszisztensek (ha vannak egyáltalán. Magánrendelésen pl. gyakori, hogy csak a doki van ott.)
13/37 anonim válasza:
"Első kérdése lesz az orvosnak anyukád előtt, hogy szűz vagy-e, mert nem mindegy hogy vizsgál meg."
Ezt valóban megkérdezik, de mégis, mi a tökömet keresne benn az anyuka egy nőgyógyászati vizsgálaton?!
14/37 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok,és ez tényleg csak egy egyszeri alkalom volt... egyébként nem szoktam ilyet csinálni. lehet,hogy már előtte a tampontól átszakadt.. maszturbálni nem szoktam
2014. jan. 7. 21:15
15/37 anonim válasza:
egy 14 éves gyerekröl van szo...8. osztályos lehet?...
16/37 anonim válasza:
Ennyi idősen vannak határok, ne menjen be vele az anyja még a nőgyógyászhoz is.. ez már beteges.
Sehogy se mondd el a szüleidnek inkább. Az orvostól nem fogják megtudni.
17/37 A kérdező kommentje:
anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,és már beszéltünk ezekről a dolgokról.. vele általában mindent megtudok beszélni,de ezt nem hiszem h díjazná
2014. jan. 7. 21:17
18/37 anonim válasza:
Ha nem akarod elmondani neki most, ne mond el. Szerintem nem feltétlenül kell tudnia róla, a kapcsolatotok pedig ettől még maradhat továbbra is jó. Anno én sem jelentettem be a nagy eseményt, mégsem dőlt össze a világ.
19/37 anonim válasza:
14 éves vagy?!:DD gratulálok a megfontoltság művészete szép volt szülők :) (y) :D
20/37 anonim válasza:
Persze mert mindig egyszerűbb a felelősséget másra tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!