Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
2 hete történt a dolog,és az első alkalom volt. viszont késik. (nem azért,védekeztünk,csináltam tesztet nem vagyok terhes) szóval csak késik. és anyukámék elakarnak vinni nőgyógyászhoz. látni fogja hogy nem vagyok szűz? és elmondja majd a szüleimnek?
2014. jan. 7. 21:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
77%
Miért akarnak elvinni nőgyógyászhoz? Azért, mert 2 hete késik? Hány éves vagy? Ha elmúltál 16, akkor nyugodtan elmehetsz te is a rendelésre egyedül. Nem kell szülői kíséret! Én nem mondtam el, hogy mikor veszítettem el (bár én akkor majdnem 19 éves voltam). Szerintem ezt nem feltétlenül kell megosztani velük.
2014. jan. 7. 21:13
 12/37 anonim ***** válasza:
79%
Ja és persze a rendelőbe nem viszed be anyukádat! Max. a váróig. Bent csak az orvos lesz, és az asszisztensek (ha vannak egyáltalán. Magánrendelésen pl. gyakori, hogy csak a doki van ott.)
 13/37 anonim ***** válasza:
70%

"Első kérdése lesz az orvosnak anyukád előtt, hogy szűz vagy-e, mert nem mindegy hogy vizsgál meg."

Ezt valóban megkérdezik, de mégis, mi a tökömet keresne benn az anyuka egy nőgyógyászati vizsgálaton?!

14/37 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok,és ez tényleg csak egy egyszeri alkalom volt... egyébként nem szoktam ilyet csinálni. lehet,hogy már előtte a tampontól átszakadt.. maszturbálni nem szoktam
2014. jan. 7. 21:15
 15/37 anonim ***** válasza:
52%
egy 14 éves gyerekröl van szo...8. osztályos lehet?...
2014. jan. 7. 21:15
 16/37 anonim ***** válasza:
50%

Ennyi idősen vannak határok, ne menjen be vele az anyja még a nőgyógyászhoz is.. ez már beteges.

Sehogy se mondd el a szüleidnek inkább. Az orvostól nem fogják megtudni.

2014. jan. 7. 21:16
 17/37 A kérdező kommentje:
anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,és már beszéltünk ezekről a dolgokról.. vele általában mindent megtudok beszélni,de ezt nem hiszem h díjazná
2014. jan. 7. 21:17
 18/37 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem akarod elmondani neki most, ne mond el. Szerintem nem feltétlenül kell tudnia róla, a kapcsolatotok pedig ettől még maradhat továbbra is jó. Anno én sem jelentettem be a nagy eseményt, mégsem dőlt össze a világ.
2014. jan. 7. 21:20
 19/37 anonim válasza:
47%
14 éves vagy?!:DD gratulálok a megfontoltság művészete szép volt szülők :) (y) :D
2014. jan. 7. 21:20
 20/37 anonim ***** válasza:
69%
Persze mert mindig egyszerűbb a felelősséget másra tolni.
2014. jan. 7. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!