Hogyan vegyem ra anyat hogy megkapjam a telefont?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a legfobb baja hogy tavaly vettem egy samsung galaxy y-t..( sajat penzbol), Ugye ne kell bemutatni azt a sz*r telefont!!!??nEs most venni akarok egy samsung galaxy s advence-t ( aztis a sajat penzembol) es az lenne a kerdesem hogy hogyan vegyem ra hogy megvehessem?! Valaki valami tipp? Kerlek szepen valaszoljatok! Mindenkinek megy majd a zol kez!!!!2014. jan. 4. 20:37
11/21 anonim válasza:
Anyukád ne a pénzt lásd hanem az anyát! Sokkal jobban fog esni ha te veszed meg a félretett pénzedből vagy keresetedből veszed meg. Nekem nem volt anyám aki vegyen telefont saját fizetésemből kellett megvenni, ugyan úgy mint minden mást!
12/21 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem, mennyi idős vagy?
13/21 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok:) a sajat penzem az azt jelentene hogy amit az unnepek alatt nevnapom, szulinapom alatt osszeszedtek( ebbe anyamek semmit sem adtak)
2014. jan. 4. 21:21
14/21 anonim válasza:
samsung kula android dobd ki, vegyél egy nokia lumiát, az már telefon
15/21 anonim válasza:
Olyan üres vagy. Nem tudsz a személyiségeddel kitűnni a többiek közül, ezért kell valami béna telefon, ami elfingja a himnuszt, hogy tudjanak miért szeretni?
16/21 anonim válasza:
de baj van a régi telefonoddal, vagy már csak 'szar, nem menő, meguntad' ?
amúgy nem hiszem, hogy egyedül tudnál szerződést kötni és gyanítom a mostani telefonod se a saját neveden van. szóval mindenképp kell hozzá anyukád, akinek meg igaza van, ha a mostaninak nincs baja.
inkább költsd valami értelmes dologra azt a pénzt, nem hiszem, hogy 14 évesen annyira kihazsnálnád a telefont, egyébként... (nem, az angry birds mind a 20 változatának letöltése és a facebookozás NEM kihasználás...)
17/21 anonim válasza:
Akkor csak nekem nincs bajom az y-al? :D Az első, 7 éves telefonomat cseréltem le arra, néha lefagy, de azon kívül nincs vele különösebb gondom.
18/21 anonim válasza:
Igen, saját keresettel (amiért megdolgozom) sem veszek minden évben újabbnál újabb telefon, minek? A munkámhoz nem kell, Facebookról meg le lehet szakadni addig, amíg nem vagy gépközelben.
19/21 A kérdező kommentje:
Koszonomo szepen! 3'ember birt normalisan valaszolni!
2014. jan. 5. 09:00
20/21 anonim válasza:
Én idén 40 éves leszek, de egy Nokia 101-esem van, és bőven meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!