Hogy lehet egy alkoholista apával tartalmas kapcsolatot létesíteni?
Figyelt kérdés
Anyám ma elmegy kirándulni és én egyedül lennék itthon faterral. Így jött fel ez a kérdés. Vagyis egyedül lennék, ha nem húznék el itthonról a francba, már van a és bé terv is, hogy hova megyek. De ha mégis itthon maradnék vele, hogy létesítsek vele emberi kapcsolatot? Üljek ki vele inni?:D2014. jan. 3. 13:23
1/5 anonim válasza:
Attól hogy alkoholista, attól még az apád. És lehet hogy szeret téged, de nem tud lemondani az italról. Az én apám is alkoholista de mivel már 30 éve iszik, sajnos nem hinném hogy sokáig fog élni. Én örülök minden időnek amit vele tölthetek.
2/5 anonim válasza:
Alkoholista emberrel semmiféle kapcsolatot nem lehet létesíteni, nemhogy tartalmasat. Egy dolog érdekli: az ivás.
Jól látod: inkább húzz el otthonról. Az én apám is alkesz volt, úgyhogy tudom.
3/5 anonim válasza:
"Alkoholista emberrel semmiféle kapcsolatot nem lehet létesíteni,"
Ez így nem igaz. Részeg és részeg között hatalmas különbség van. Ráadásul ma már nem csak a napi szinten merevrészegre aljasultakat hívják alkoholistának.
4/5 A kérdező kommentje:
Elmentem, még egy haverral is összefutottam, úgyhogy egész jó délutánom volt. Megérte:)
2014. jan. 3. 19:08
5/5 anonim válasza:
3-as: 2-es voltam. Az én apám nem volt napi szintre lealjasult alkesz, csak 5 éves koromig nemigen láttam túl sokat józanul.
Kérdező: örülök, hogy jó napod volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!