Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos, hogy...

Szerintetek jogos, hogy albérletbe szeretnék menni? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szüleimmel együtt lakok és az a helyzet, hogy ma végképp betelt a pohár.

Anyám állandóan bejárkál a szobába és nyúlkál a dolgaimhoz, egyszerűen nem ért sem a szép szóbol sem a keményebből. Eldugja a könyveimet (amiket én vettem a pénzemen) mert neki nem tetszenek (pl. Mein Kampf, Érett nők dicsérete, Erotikus művek stb.)

Hátul a sufniba találtam meg őket hát jóhogy elkapott a harci ideg.

Az egész ház egy átjáró nálunk.

Apámtól a konyhába ki sem lehet menni, mert ilyenkor ünnepekkor 2 üveg bort is megiszik és hangosan nyomatja a zenéit a konyhában. Az egész ház remeg. Kibírhatatlan.

Már nemtudok mit csinálni nekik. Szerintetek az albérlet megoldás?

26 F

2013. dec. 31. 21:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es már bocsánat!

Van bejelentett munkahelyem és saját keresetem. Sajnos az anyagiakból így is eltulajdonítanak a szüleim kb 60 E körül.

Sorolhatnám a negatív tényezőket. Csak az a baj ismerősöm is megszívta az albérlettel és tavasszal ő vissza szeretne költözni az ősökhöz pl.

Szóval tapasztalatlan vagyok hogy-mint megy ez.

Nem akarok csak hasamra ütni és fejjel a falnak belevágni. Sokan mondják egyedül nagyon meredek ez az egész. :S

2014. jan. 1. 00:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát költözz össze ismerőssel, vegyél ki közösen vkivel egy lakást. Úgy sokkal könnyebb.
2014. jan. 1. 01:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 éves korom óta albérletezem. Igen, vannak hülye főbérlők, van aki a nyakadra jár, van irreálisan drága lakás. De az albérletben az a szuper, hogy ha nem tetszik, akkor egyszerűen felmondasz és keresel mást.

60 ezerből akárhol tudsz bérelni, ha nem is lakást, de legalább szobát.

2014. jan. 1. 01:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem lehet megszívni az albérlettel, azért ez nem olyan kivitelezhetetlen dolog. Szóval csapj bele a lecsóba, nem sírni kell. Költözz össze másokkal, akkor simán kijössz 60e-ből (ja, ismeretlenekkel is lehet, de.. minden rajtad múlik még mindig :D)
2014. jan. 1. 01:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Èn 19 èves korom òta albèrletben lakok, fèl èvet otthon aztán utána kiköltöztem külföldre. Szerintem abszolùt megèri, mondjuk èn szerencsère elèg jó helyeken èltwm eddig. Sok sikert.
2014. jan. 1. 02:34
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Nyilván meg kellett osztanod, milyen könyveket olvasol, így tisztáztad, hogy menő csávó vagy. Csak egyedül lakni félsz, és nem tudsz utánanézni. Olvasgass annak utána.
2014. jan. 1. 05:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Merre fele laksz? A környéken van fősuli, egyetem? Akkor simán betársulhatnál pár diákhoz. Lenne külön szobád, olcsóbb, mint egyedül fenntartani egy egész albit. Van aki megszívja az albérlettel, de vannak jók is. Lényeg, hogy legyen normális szerződésed, be tudj oda jelentkezni. Már ezekből gyakran látszik, hogy a tulaj csak le akar húzni, vagy olyan feltételekkel adja ki a lakást, hogy mindenkinek jó legyen. (persze mindent bele kell írni a szerződésbe).
2014. jan. 1. 10:46
 18/19 anonim ***** válasza:
12%

"Van aki megszívja az albérlettel", hát igen, s van aki megszívja az albérlővel (talán épp Veled is..:)

Ha meg otthon maradsz, nehogy tragédia legyen a vége!...

2014. jan. 1. 13:03
 19/19 futár 1 válasza:
Költözzzzzzzzzz!!!!!! Vagy egyszerűbb ha kirakod a szüleidet!Elvégre te tartottad el őket,te nevelted fel Őket! Csak több jogod van neked mint nekik!!!!!
2014. jan. 18. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!