Szerintetek jogos, hogy albérletbe szeretnék menni? Ti mit tennétek?
Szüleimmel együtt lakok és az a helyzet, hogy ma végképp betelt a pohár.
Anyám állandóan bejárkál a szobába és nyúlkál a dolgaimhoz, egyszerűen nem ért sem a szép szóbol sem a keményebből. Eldugja a könyveimet (amiket én vettem a pénzemen) mert neki nem tetszenek (pl. Mein Kampf, Érett nők dicsérete, Erotikus művek stb.)
Hátul a sufniba találtam meg őket hát jóhogy elkapott a harci ideg.
Az egész ház egy átjáró nálunk.
Apámtól a konyhába ki sem lehet menni, mert ilyenkor ünnepekkor 2 üveg bort is megiszik és hangosan nyomatja a zenéit a konyhában. Az egész ház remeg. Kibírhatatlan.
Már nemtudok mit csinálni nekik. Szerintetek az albérlet megoldás?
26 F
Kedves 10-es már bocsánat!
Van bejelentett munkahelyem és saját keresetem. Sajnos az anyagiakból így is eltulajdonítanak a szüleim kb 60 E körül.
Sorolhatnám a negatív tényezőket. Csak az a baj ismerősöm is megszívta az albérlettel és tavasszal ő vissza szeretne költözni az ősökhöz pl.
Szóval tapasztalatlan vagyok hogy-mint megy ez.
Nem akarok csak hasamra ütni és fejjel a falnak belevágni. Sokan mondják egyedül nagyon meredek ez az egész. :S
Én 19 éves korom óta albérletezem. Igen, vannak hülye főbérlők, van aki a nyakadra jár, van irreálisan drága lakás. De az albérletben az a szuper, hogy ha nem tetszik, akkor egyszerűen felmondasz és keresel mást.
60 ezerből akárhol tudsz bérelni, ha nem is lakást, de legalább szobát.
"Van aki megszívja az albérlettel", hát igen, s van aki megszívja az albérlővel (talán épp Veled is..:)
Ha meg otthon maradsz, nehogy tragédia legyen a vége!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!