Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy ilyen vagyok 16...

HotChoc kérdése:

Normális hogy ilyen vagyok 16 évesen?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, benne a kamaszkor közepében. Az anyukám ma teljesen kiborult. Azt mondta, sosem lehet velem mostanában beszélni, láthatóan semmi igényem nincs arra hogy a családommal kommunikáljak, folyton bele vagyok bújva valami könyvbe vagy a "fejemen van az a k..a fülhallgató", hozzám se lehet szólni. De várjak csak, lesz még nekem szükségem rájuk...

Jó, valamilyen szinten igaza van, de tényleg olyan furcsa hogy nem nagyon van kedvem beszélni velük? Tudni kell, hogy kollégista vagyok, és az ottani erőltetett szociális élet eléggé le tud fárasztani. Túlreagálja, vagy velem van a baj?

2013. dec. 30. 18:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit túlreagálja, de ha látod, hogy ennyire zavarja, végy erőt magadon néha, és érdeklődj felőlük, mesélj a suliról (anélkül, hogy kérdeznék), ebből majd látják, hogy még velük vagy. :)

Kis konfliktuskezelés, nem nehéz. :)

2013. dec. 30. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!