Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzhetném meg édesanyá...

Hogyan győzhetném meg édesanyámat?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor szeretnék a barátomnál lenni, de másnap délig nem is nagyon szeretnék hazamenni. Már nagyon régóta szeretnénk, csak az otthoni helyzet mindig keresztbe tesz. Anyukám erkölcsi okok miatt foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy a lánynak éjjelre otthon a helye, képtelenség meggyőzni. Több, mint másfél éve együtt vagyunk és úgy gondolom, elég érett a kapcsolatunk, így biztosan nem volna korai. 19 éves vagyok, egyetemista, csak annyit tudok letenni az asztalra, hogy tanulok, ahogy a csövön kifér és segítek a házimunkában. Anyukám akaratának NEM tudok ellenszegülni, képtelen vagyok rá, így nem fogok csak úgy lelépni, hiába mondanátok, hogy felnőtt nő vagyok és nincs beleszólása, ilyen válaszokat ha lehet, nem is kérnék. Hatalmas cirkusz lenne, amit nem bírnék ki, így vizsgaidőszakban nem is lenne célszerű, főleg, hogy a velünk élő nagyszüleim is balhét csinálnának. Valami fogós, ésszerű megközelítés kéne... Ha valakinek van ötlete és megosztja, nagyon megköszönöm! Egyébként valamilyen oknál fogva azt hagyta, hogy tavaly és idén is együtt töltsünk egy egész hetet egy fesztiválon,de ha a nála alvást hozom fel, azonnal leszid, hogy ilyen nincs, bírjak magammal és viselkedjek, pedig cseppet sem voltam erőszakos, amikor felhoztam a témát, sőt. :(
2013. dec. 29. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, sikerült? El tudtál menni a barátodhoz?
2014. jan. 3. 00:36
 12/12 anonim ***** válasza:
El tudott menni, azóta nem internetezhet!
2014. jan. 5. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!