Ma este eljön hozánk a párom három gyereke. Mit csináljak?
Figyuzzatok, nincs min kiakadni:)
A pasi egy olyan ember, aki a fiatal nők után fut, a csaj meg élvezi, hogy eltartják, nem kell dolgoznia, gondolom van pénze a palinak, különben 24 évesen nem állna vele szóba!
Szóval, ha én lennék annak a férfinak a gyereke és meglátnám azt a nőt, aki miatt szétment a család (mert valószínűleg ez történt), akkor kapna az a nő, úgyhogy ne a másik szobába bújj el, hanem menj is el otthonról!!
Amúgy miért nincs közös témátok? Hiszen veled egy korúak!!
Nem? Nem értem a problémát. Az apjuk a te apád is lehetne!:)))
Én amondó vagyok hogy ahol egy 3. fér be tud férkőzni az a házasság már rég rossz!
Ez egyáltalán NEM CSAK a kérdező hibája, hanem a férfié, és ráadásul a volt feleség sem egy ártatlan!
Nem mondom egy szóval sem hogy meg kellene dicsérni őket de ez akkor is az igazság, és hiába bújunk bele az ál képzelődésekbe, az igazi háttért nem ismerjük, és nem ítélkezhetünk senki fölött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!