Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma este eljön hozánk a párom...

Ma este eljön hozánk a párom három gyereke. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régóta ismerem őket, de csak most jönnek először az apjukhoz úgy, hogy én is ott vagyok. Menjek be a szobába vagy mi legyen? Nincs közös témánk és úgyis a páromhoz jönnek.
2013. dec. 29. 14:08
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Nem minden 40 fölötti férfi ősz hajú hájas disznó. Inkább vagyok egy idősebb pasival mint egy nyálgéppel!
2013. dec. 29. 15:51
 22/42 anonim ***** válasza:
66%
18-as: nagyon gyerek lehetsz még, ha a 40 fölöttieket ennyire bácsinak látod. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2013. dec. 29. 15:52
 23/42 anonim ***** válasza:
44%

Figyuzzatok, nincs min kiakadni:)

A pasi egy olyan ember, aki a fiatal nők után fut, a csaj meg élvezi, hogy eltartják, nem kell dolgoznia, gondolom van pénze a palinak, különben 24 évesen nem állna vele szóba!

Szóval, ha én lennék annak a férfinak a gyereke és meglátnám azt a nőt, aki miatt szétment a család (mert valószínűleg ez történt), akkor kapna az a nő, úgyhogy ne a másik szobába bújj el, hanem menj is el otthonról!!

2013. dec. 29. 16:25
 24/42 anonim ***** válasza:
42%

Amúgy miért nincs közös témátok? Hiszen veled egy korúak!!

Nem? Nem értem a problémát. Az apjuk a te apád is lehetne!:)))

2013. dec. 29. 16:27
 25/42 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, semmi különöset, viselkedj tök természetesen, legyél együtt is velük, meg hagyd őket magukra is, hogy az esetleges olyan témájukat meg tudják beszélni egymással. Még véletlenül se kezdj el szerepet játszani, próbálj úgy viselkedni, ahogy egyébként viselkednél 3 korod-béli fiatallal...
2013. dec. 29. 16:38
 26/42 anonim ***** válasza:
43%
#22, nem tartom őket bácsinak. De azért bőven nem olyan minőségűek mint a huszonévesek. És ezzel nincs is semmi baj, van akinek ez tetszik, van akinek az, de nekem azért furcsa. Ugyanúgy, ahogy nem minden 40-es dagadt és igénytelen, úgy nem minden fiatal nyálgép. Kinek mi. De azért amíg fiatal vagyok, maradok a kisportolt friss húsú korosztályomnál.
2013. dec. 29. 17:21
 27/42 A kérdező kommentje:
Akiknek fogalmuk nincs a jó szexről...
2013. dec. 29. 17:35
 28/42 anonim ***** válasza:
83%
Jaj dehogy nincs. :) Ez nem kortól függ. Ne általánosítsunk. Attól még, hogy te az alját fogtad ki a fiataloknek, nem mindenki rossz ám. :)
2013. dec. 29. 17:42
 29/42 A kérdező kommentje:
Csak azoknak úgyis addig kellesz.
2013. dec. 29. 17:45
 30/42 anonim ***** válasza:
57%

Én amondó vagyok hogy ahol egy 3. fér be tud férkőzni az a házasság már rég rossz!

Ez egyáltalán NEM CSAK a kérdező hibája, hanem a férfié, és ráadásul a volt feleség sem egy ártatlan!

Nem mondom egy szóval sem hogy meg kellene dicsérni őket de ez akkor is az igazság, és hiába bújunk bele az ál képzelődésekbe, az igazi háttért nem ismerjük, és nem ítélkezhetünk senki fölött!

2013. dec. 29. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!